.odd molly.

Om jag kände att jag hade råd att lägga nästan 2500 kr på en klänning hade jag köpt denna. Söt!
image469

.klänningsjakten går vidare.

Idag kom det en klänning med posten. Den var fin så jag behåller den, men tyvärr var det ingen bra bröllopsklänning... men det visste jag nästan när jag beställde den. Jag beställde den från ellos och så är det dessutom rea på den nu så slå till alla som känner för det! Till skillnad mot andra sånna här klänningar var den här riktigt välsydd och rejäl över byst och axelband. Den här ska jag strutta runt i i sommar och njuta av solen...
image468

.09:36.

Klockan 09:36 knackade det på dörren och där stod den man som skulle besiktiga lägenheten. Fåordig var han och det hela var över på mindre än 5 minuter.

Jag stod mitt i strykningen och här ser ut som ett bombnedslag, men det fick han ta.
Nu är jag klar med strykandet, tror jag iallafall.... Nu ska jag bara ta tag i alla de andra sakerna jag har planer på för dagen så som städa, plantagen, ica med mera...
image467

.kärlek.

Förutom min egna kärlek jag har här hemma har jag hittat en ny...
När jag var ute och letade klänning så råkade jag hitta den här tunikan, och den är Underbar!
Jag vill ha... som så mycket annat...

image466

Planen för imorgon är att åka till plantagen och köpa nått fint till altanen. Troligtvis blir det en rhododendron (eller hur det nu stavas). Vi hade en sån förra året och den var underbar! Jag skänkte den dock till bostadsrättsföreningen i höstas eftersom jag inte riktigt orkade med att övervintra den...

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är vaken imorgon när de ska besiktiga.... om de nu kommer... det har ju hänt förut att de inte gjort det...

.förmögenhet.

En hel dag i skolan tog verkligen knäcken på mig, och jag är sjukt trött. Ska dricka mitt älskade te om en liten stund, sen blir det sängdags tidigt idag.

Gjorde två ärenden på vägen hem från skolan. Dels köpte jag tre böcker till nästa kurs, och sedan hämtade jag ut preventivmedel för 3 månader...
Det tog inte särskilt lång tid, och vips så var man 1000 kr fattigare. 1000 kr!
Det är mycket pengar alltså,en hel förmögenhet,  men jag måste ju...

image465


Nu ska jag dricka te, sen ska jag sova! Egentligen borde jag ta hand om tvätten från igår men ikväll orkar jag bara inte. Det kommer i och för sig hit någon imorgon som ska göra nån förbesiktning av lägenheten då de håller på å gräver och ska spränga här utanför.... men den personen kanske kan leva med att det hänger tvätt på tork lite överallt??

.bokhandeln.

Imorgon har vi redovisning på vårt grupparbete. Det kommer bli en låång dag. Jag känner redan nu att jag inte orkar med det!

Jag behöver dessutom ta mig till bokhandeln för att köpa kurslitteratur för nästa kurs. Jag hann inte med det idag, eller rättare sagt jag glömde bort det idag och när jag kom på det så hann jag inte.
image464


Nu behöver jag gå och lägga mig om jag ska orka med den där helvetes dagen i skolan imorgon.... *sucka*

.snyggve.

Har ni tänkt på att man oftast inte är så snygg när man har tvättstugan... inte jag iallafall. Började faktiskt skratta åt mig själv nu när jag gick ner, tänk om man skulle möta någon... hahaha. Där kommer jag i orangefärgade strumpor, ett par korta svarta mjukisbrallor, toppen jag haft under hela dagen (och som borde lagts i tvätten och blivit tvättad men glömdes bort) och sedan en knallrosa kofta på det. Det ni!

Idag ringde kusinen också. Det var jättelänge sedan vi hördes så det var kul. Jag måste ta mig i kragen nån ledig helg och åka dit, jag skäms nästan...men bara nästan....
Men det är så mycket man ska hinna med på helgerna, och numera jobbar jag ju varannan helg också...

image462


Tevattnet kokar nu och jag riktigt läängtar efter min kopp idag. Idag är det också måndag vilket är min favoritdag... eller snarare favoritkväll. Det är ju prisonbreak! Tyvärr såg jag att det var säsongsavslutning ikväll. Hur ska jag överleva sen? Kanske dags att fixa en box??

image463


.tvättkorg.

Nu har jag en nästan ny tvättkorg, men den är inte hälften så snygg som den här. Den vill jag ha!
image461

.topshop 2.

Jag brände då iväg till stan imorse för att gå på Topshop och leta klänning, men inte hittade jag nått där heller. *suckar* Var, hur och när ska jag hitta nått??

Tog en snabb sväng på Zara på drottninggatan och såg där en klänning som kanske skulle kunna funka, men det fanns bara en kvar och det var inte min storlek om vi säger så... Jag får fortsätta leta...
Den gröna klänningen som jag la in en bild på igår är ju fin, men den är från USA och jag tror inte jag har en kropp som passar sig för beställningar...

Nu har jag ett härligt berg med disk som jag måste ta hand om....

image460

.topshop.

Igår kväll när jag surfade runt lite så hamnade jag på en blogg som hade massor med tips på klänningar och bland annat tipsade om Topshop, så dit ska jag traska idag för att kika... Vilket innebär att jag måste faktiskt äta frukost nu om jag ska hinna dit innan vi drar till Jakan.
image459

.imorgon.

Imorgon ska jag gå up i tid och se över min examination. Jag ska verkligen lusläsa betygskriterier och sånt för att försäkra mig om att jag gjort allt rätt, eller tillräckligt rätt iallafall. Vid lunch piper jag sen iväg till stan för att möta upp M för vidare färd till Jakobsberg där vi ska hälsa på vår studiekamrat som har fått barn. Det var i och för sig ett bra tag sedan hon fick (förra terminen) men det har varit svårt att komma loss för att åka dit, men imorgon ska det bli av till slut. Det ska bli roligt och jag ser fram emot det.

Jag har spenderat många timmar idag till att leta efter klänning på nätet, men utan någon vidare framgång... Vi får hoppas jag hittar nått i stan om jag tar mig in nån dag igen. Jag vill köpa nått nu, så jag har det på det torra och inte står utan. Snart är alla klänningar slut för alla som ska på studenter och baler och sånt.

image458

Nu hägrar sängen.... vi ses imorgon!

.beowulf.

Ikväll såg vi en film som heter Beowulf. En helt klart annorlunda film, men som fängslade mig. Den är animerad, men jag måste erkänna att i vissa lägen är den så verklighetstrogen i animeringen att det är läskigt. Det var helt klart en sevärd film med stjärnor som Anthony Hopkins, Angelina Jolie med flera.

image457

.är jag klar?

Ja, jag tror jag är klar. Jag tror jag fixat det. Nu behövs det korrläsas och så, men nu tror jag att jag är klar. Jag känner mig ganska nöjd faktiskt.
image456


För övrigt har inget hänt idag. Vi borde åka och handla för annars klarar vi oss inte i veckan, men jag är såå osugen på att åka och handla. Vi måste handla inflör helgen och festen också, men det är för tidigt nu för jag tror inte grönsakerna håller sig till på lördag.

Frågan är också, vad ska vi äta idag? Jag funderar på ett recept som jag fått av min kära vän A, någon slags taco/pasta gratäng som lät så gott, men man kanske inte vill experimentera så mycket på helgen??

.shopping vs plugg/grupparbete.

Egentligen hade jag velat få med mig nån till stan idag som smakråd, men alla verkar upptagna med än det ena och än det andra idag, så det får vänta nån dag. Kanske lika bra det. Om jag lägger manken till idag och imorgon kanske jag kan lämna in min tenta redan på tisdag istället för fredag. Det vore ju lite skönt faktiskt. Undrar om nån har tid att korrläsa mitt arbete innan tisdag? Om jag ens är klar då vill säga, men jag börjar närma mig slutet känns det som, men som vanligt är jag orolig att det inte ska duga eller räcka till.

Vad jag måste se till att få gjort är den där texten till vår gruppredovisning. *såå tråkigt och känns så onödigt* men det måste ju blir gjort också, annars får jag inget betyg i kursen....*suck*
Jag brukar inte få så mycket gjort på helgen ändå... vi får väl se var dagen slutar...
image455

.shopping.

Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen på stan och letat efter lämpliga kläder att ha på bröllopen i sommar, men någon kasse med mig hem har jag inte... Min sambo och jag har inte alls samma smak, och han är inte alls positiv till nått jag plockat fram... Jag måste åka in till stan imorgon igen, men jag behöver nån annan som smakråd. Nån som har tid över imorgon?


.ensam hemma.

Hej hopp sa det så blev jag ensam hemma ikväll. Urtrist om du frågar mig. Jag får typ lust att beställa pizza och strunta i allt. Det är så tråkigt att laga mat till sig själv.. och så är jag snuvig och så också... det spär på det tråkiga med att vara ensam hemma och längta efter en trevlig film.

image454

.jag önskar mig.

Jag önskar mig det här huset. Det är inte långt från där jag bor (och gärna vill bo kvar) och det är fint.

.premiär.

Min kära sambo kommer hem var och varnnan dag och berättar att han ätit lakritspuck. Halvsur blir man då när man själv inte ätit någon glass än.... men idag gjorde jag premiär. Det var så fint väder och det var typ kö till glassfrysen på lilla konsum. Jag fick sjuk beslutsångest när jag stog där, men det resulterade till slut i en cornetto frutti disc. God! Den kan jag rekomendera!
image453

.broccolisoppa.

Nu gjorde jag det. Nu startade jag en egen receptkategori. Idag tänker jag bjuda på dagens middag. Broccolisoppa.
image452


Ingredienser
4 port
500 g frysta broccolibuketter
1 gul lök
1/2 msk smör
6 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
4 dl Kelda sås Simply Cheese

Gör så här:
Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt vatten och buljongtärningar. Låt koka upp. Lägg i den frysta broccolin och låt den koka ca 5 min. Mixa broccolin och tillsätt såsen. Låt soppan koka upp. Servera med grovt bröd med smör och ost.

Eftersom jag är ensam om att äta soppa i det här hushållet gör jag bara för två portioner idag. Det blir bra för då har jag imorgon också. Det är grymt gott att servera med en klick turkisk yoghurt i tallriken. Enkel att göra är den också.

.oasis.

Jag var på oasis idag och provade några kläningar. Jag måste ju hitta nått ursnyggt att ha på de bröllop vi ska på i sommar. Jag hittade några snygga faktiskt... en på rea till och med... men den kostade ju typ 699 på rean så...
Den här klänningen gillade jag också.... och den här... hahaha.... kanske får det bli ett uppdrag i helgen?

För övrigt har jag ringt till hotellet och de ska fixa så vi får cheka in tidigare eftersom vi ska på bröllop och behöver göra oss i ordning. Schysst av dem!

Just nu är jag både trött och hungrig. Vad ska man äta idag?? Denna ständiga fråga.... *suck*
Jag känner att jag är sugen på kassler, men det har jag ingen hemma...
image451


Jag och S har pratat om att öppna en receptkategori på bloggen... det lät som en bra ide som jag nog tänker ta tag i snart.

.konstigt.

Tänk vad konstigt det är att man inte får göra vad man vill i sitt liv utan att bli ifrågasatt....  Sånt är jag less på!

Igår bokade vi hotell som vi ska bo på när vi ska på bröllop i sommar. Vilket påminner mig om att jag måste ringa dit och kolla en sak. Ska nog göra det på stört.
image450

.skolan.

Sticker till skolan nu för att jobba med en redovisning.
See you!

image449

.plugg plugg plugg, jag vill ha sommar NU.



I ärlighetens namn.
Jag vill ha sommar nu! Nu nu nu....
Idag har jag varit på min praktikplats och när jag gick hem därifrån så kände jag hur hela min kropp skrek:
Jag orkar inte mer, jag är trött på plugg. Ge mig sommar NU!!

image447

Men jag vill inte bara ha sommar. Jag vill också ha pengar så jag kan vara lite ledig... Det vore härligt. Jag har jobbat varenda sommar så länge jag kan minnas nästan, och inte bara två veckor sådär, utan oftast hela sommaren och i år blir nog inget undantag. Jag har inte fått schemat från mitt jobb än, men har två alternativa jobb också, varav jag iallafall vill ha ett... eller försöka kombinera ihop det på nått sätt. Jag kommer ju behöva pengarna.

Jag måste komma ihåg att deklarera ikväll så att jag får mina skattepengar till midsommar. Det skulle sitta fint.
image448


.hosta.

Jag är så hostig. Det är det jobbigaste med den här förkylningen. Jobbigast var det på dagens seminarium.... Nu har jag precis ätit middag med min älskling. Idag blev det enkelt, spagetti och köttfärssås. Det är bra matlådemat också.

Nu sitter jag och tänker på allt annat jag borde göra förutom att ta tag i det där enorma berget med tvätt..... Jag borde tvätta håret idag också, men jag vet inte om jag orkar blåsa det ikväll.... men kommer jag orka imorgon bitti?? Det måste övervägas. Nu ska iallafall först diskas, om jag bara kan få lite torkhjälp... Han är bra på det, det vet jag =)
image446

.förkyld på altanen.

Stockholm bjuder idag på ett underbart väder. Blå himmel och strålande solsken. Efter seminariet idag drog jag mig till stan för att träffa H, och som vanligt innebar det en fika. Efter fikat strosade vi runt en stund. Jättemysigt! Fick efter 3 timmar panik och åkte hem. Var tog tiden vägen, jag måste ju hinna plugga också, och hon med för den delen.... Tog bilen och drog iväg till Ica, dels för att lämna paketet som ska skickas tillbaka till H&M men också för att handla lite förnödenheter så vi överlever till lön... hahaha. Vänder på slantarna just nu, ska bli skönt på fredag när det kommer in lite lön och csn.

Sen jag kom hem från affären har jag suttit på altanen och fixat med min examination. Så skönt här, men det blir lite kallt om fingrarna att skriva. Den här altanen är guld, och jag kommer sakna den när vi flyttar. Bilden är tyvärr inte dagsfärsk, här är mer sol och utemöbler och dynor och grejer, och påskliljorna blomar som bara den. MYS!
image445


Nu måste jag nog gå in och börja med maten, är hungrig. Blev ju ingen lunch idag förutom den där lilla fikan. Dessutom har jag massor med tvätt jag måste stryka, två veckors... Prioriterade inte direkt det när familjen var här förra veckan.

.senior skip day.

Igår såg vi den sämsta filmen nånsin tror jag. Senior skip day. Ännu en trist collegefilm. Se den inte, det är den inte värd!
image444

.godkänd.

Godkänd på förra tentan. Nu kan jag slappna av i typ en dag... Håller ju på för fullt med nästa...
Tydligen så var det ett starkt G, sånt vill jag inte veta. Då blir jag bara besviken att jag inte fixade VG, men det är ändå skönt att vara godkänd. Det är egentligen allt som behövs.

image443

.planen.

Planen var att vara hemma och läsa hela dagen idag, men så blev jag inkallad på jobb och det kunde jag inte tacka nej till med min ekonomi. Jag tycker ju dessutom att det är kul att jobba. Boken jag skulle läsa har jag läst några kapitel i och den är lättläst så det går nog ihop ändå. Hoppas jag...

Nu måste jag borsta gaddarna och fixa till mig innan jag drar. Bye!
image442

.suck.

Det gick bra att jobba idag med... Till min stora förvåning har jag inte haft så ont i halsen idag, men desto mer snuvig. Skönt att jag har hemstudier imorgon för då kan jag ligga i sängen i stort sett hela dagen och läsa.
Det är planen iallafall. Jag tror att vi ska se en film ikväll, men vi får se. I så fall ska vi nog slå på den nu om jag ska orka. Jag är ju som sagt inte på topp.

Det har varit superfint väder idag, så N och M har varit till Nynäshamn på utflykt idag. De hade tittat på nått ställe där man kan surfa, men det var för lite vind för det idag.

Jag är sugen på en kopp te, men det är inte så bra eftersom jag tänkte ta en sån där tablett jag fått av farbror doktorn som gör att man inte blir så täppt i näsan. Jag avskyr nämnligen nässpray, tycker det är fruktansvärt obehagligt. Jag ska nog ta en päronsplitt istället för teet. Te är nämnligen inte bra att dricka om man tar de där tabletterna. Jag tyckte jag såg en sån liten rackare i frysen....
image441

.sova.

Inatt har jag sovit ganska hårt trots förkylningen. Pallade upp med kuddar och så. Har vaknat lite då och då för att snyta mig, men annars måste jag säga att när jag väl hade somnat sov jag bra.
Sitter och laddar nu för att åka till jobbet, men egentligen är jag inte alls i form för det, men det är bara fyra timmar idag så jag hoppas tiden går fort. Jag får stoppa näsdukar och bafucin i förklädet och köra på.

image440

.blää.

Känner mig inte alls i form att jobba imorgon, men jag har inget val... Det blir sängen nu genast!

.halsont.

Jag har varit på jobbet, men var inte riktigt så på topp som jag brukar känner jag.
Nu är jag hemma och glad att jag har bafucin, näsdukar och annat smått och gott hemma. Är sugen på apelsiner, men det har jag inga hemma...
image439

.jobbelijobb.

Äggen kokar och jag är hungrig på frukost. Vid 10 börjar vårstädningen i bostadsrättsföreningen, och vi borde vara med men jag jobbar och N känner också av en förkylning.
Den här helgen ska jag jobba. Det är bra, alltid bra med lite extra klirr i kassan. Det har varit lite tufft ett tag, och kommer nog fortsätta vara det ett bra tag till...


Nu är det frukost!

.into the wild.

Ikväll såg vi på en ruskigt bra film. Into the wild. En sann berättelse som utspelar sig i amerikas vildmark. Sean Penn har regisserat den. Bra story, bra skådespelare, bra musik.
Jag säger bara, Se den!
image438

.sjuk.

Jag känner att jag håller på att bli förkyld. Inte alls bra. Jag ska jobba hela helgen, jag har varken råd eller tid att bli sjuk nu. Jag hade så svårt att komma upp ur sängen imorse, jag har haft ont i halsen under dagen och när jag kom hem från skolan sov jag en stund. Nu har jag börjat bli snuvig, och halsontet hänger fortfarande med... *suck*
Tevattnet står på bänken och snart är det klart. Här blir te, honung och film ikväll. Återkommer kanske senare om vilken film.
image437

.trött.

Helt sjukt vilken lång tid det tog att vakna idag.... det var så trögt. Inte ens efter duschen kände jag mig vaken.
Har drömt en massa konstiga saker inatt också, och bland annat har jag drömt om vårstädningen som ska vara i bostadsrättsföreningen imorgon men som jag inte kan vara med på eftersom jag jobbar.

image436

Vårt hus och runt omkring har varit en byggarbetsplats ända sedan vi flyttade in här för 3 år sedan. Nu har Fortum börjat gräva här utanför för någon utbyggnad av fjärrvärme och det ska hålla på hela sommaren. Utsikten här utanför är inte så vacker nu... *Suck* När ska vi bara få en sommar där vi kan njuta av altanen och omgivningen?

Nu måste jag packa min väska och dra iväg till skolan för den här mardrömsdagen.
Jag känner att jag behöver träna, men när?? Kalendern är full som det är? Kan man träna på natten när man bör sova?

.morgondagen.

Jag ser inte fram emot morgondagen. Jag har två föreläsningar, en på förmiddagen och en på eftermiddagen och två timmars lunch däremellan. Drygt att den är så lång. Den är så där jobbigt lång att det inte är nån ide att åka hem för det hinner man inte och för lång för att man ska orka sitta i skolan.
Hmm, jag behöver ju en matlåda också. Hoppas jag har nått i frysen! Jag tror det, men vet inte riktigt vad...

För övrigt äger jag inget förkläde, men tycker att de här från
IKEA ser schyssta ut. Iallafall det rosa ser gulligt ut.
image434

Nej, nu är det läggdags. Vi ses!

.paket.

Idag fick jag mitt paket från H&M som jag väntat på en evighet känns det som... men det var mest en besvikelse. En del saker blev bra, men några saker var restade och en del såg hemskt ut rent ut sagt. Så tråkigt. Nu orkar jag nog inte vänta i 3 veckor till för att byta så jag skickar tillbaka det som inte var bra och får ge mig ut och leta på stan istället även om det är gött att sitta hemma och klicka. =)
Den här blusen tyckte jag var söt, men den var för trång i ärmarna.
image433

.egopuff.

Min vän M är en cool tjej. Hon har dessutom lagt ut den här länken på sin blogg, och jag tänker vara en härmapa och göra det samma. Klicka in här och må bra!


.äta.

Grattis på födelsedagen pappa! Hoppas du får en bra dag, även om det är en jobbardag. =)

image435


Jag kom precis hem från basgruppsdagen. Nu måste jag fixa nått att äta, men vem orkar det??
Inte jag, inte just nu iallafall... och kanske inte senare heller... Men jag måste ju. Jag måste äta nått om jag ska orka sätta igång att läsa, men prinsesspastan kanske är lättlagad nog och ämnad för just den här dagen.

Jag har också bokat in den där make up kursen som jag fick i födelsedagspresent. Det ska bli kul att gå på den sen!
image432



.nattis.

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Jag är sliten efter en lång men ack så trevlig dag. Fick nyss lite bilder på mailen från pappa. Jättefina bilder från junibacken och lillebror ser inte lite stolt ut när han träffar både pippi och karlsson.... typ mallig ända ut i fingertopparna!
image342


Imorgon är det basgruppsdag och läsning som står på schemat. Min kära
systeryster skickade med pappa en jättesöt present till mig också. Prinsesspasta, så nu uppgraderas nudlarna till prinsesspasta ett tag. =) Tack! Det blir en fin lunch imorgon mellan basgruppsdagen och läsningen.

.farmor.

Grattis till min farmor som idag fyller 69 år. Det skulle man inte kunna tro faktiskt, men så är det. I stort sett arbetar hon heltid och är alltid i full rulle. Grattis farmor!
 
image431

.junibacken.

Jag är helt slut! Igår kom min pappa med tjej och mina två syskon hit, och det har verkligen varit full rulle. Idag har vi varit på junibacken hela dagen och haft fantastiskt roligt, men nu är vi nog alla trötta. De har satt sig i bilen för att åka hem och jag sitter i soffan och bara pustar en sväng. Det finns en hel del stök att plocka med och disk sen frukosten, men det får vänta ett slag. Jag orkar inte nu, men samtidigt vill man få undan det så snart som möjligt så det är klart.
Iallafall så har jag haft en underbar dag med mina småsykson och det har varit riktigt trevligt!
image430

.tråkigt.

Nu har jag kommit hem från min lilla vända till stan och ska skriva lite mer på mitt skolarbete innan jag tar "ledigt" för att vara med familjen. Hittade minneskort till mobilen snabbt och till ett bra pris, så där blev jag nöjd.
Spatserade sedan vidare till MQ för att byta den där superfina tunikan jag fick av min sambo i present, men som var lite tight över bysten. Tyvärr så gjordes inte den tunikan i någon större storlek och expediten sa att de var ganska små i storlekarna. Trist! Den var så fin och jag ville verkligen ha den, men jag fick ett presentkort istället... Men lite ledsen blev jag faktiskt.

.ja må hon leva, ja må hon leva.

Nej, idag är det ingen vanlig dag. För idag är det min födelsedag och det ska bli en toppendag, hurra hurra hurra! Hahaha! Men det är sant, det ska bli en toppendag, det har jag bestämt.
image429

.Engla.

Jag hade fortfarande hoppet om att de skulle hitta lilla Engla, och nu har de gjort det, men inte under de omständigheter som vi ville. Hon lever inte längre. Det är hemskt! Vad är det för ett samhälle vi lever i???

Läs mer om 42-åringens erkännande
här.

image428

.The 40 year old virgin.

Just nu går The 40 year old virgin på TV. Den är så sjukt rolig! Det är helt klart den bästa komedi som gjorts nånsin..typ. Jag älskar den. Jag har säkert sett den 5 gånger och än har jag inte tröttnat. Hahaha!

image427


.we own the night.

Vi såg precis filmen we own the night.
Det var en bra film. Den kan jag verkligen rekomendera. Joaquin Phoenix är dessutom grym i den här filmen. Men å andra sidan, vilken film är han inte grym i?

image425

.tjyvstart.

Idag har vi tjyvstartat min födelsedag som är imorgon. Tänk, imorgon blir jag 25 år. Inte klokt egentligen!
Vi har på förmiddagen haft fika här hemma med mina svärföräldrar och familjen som jag bodde hos när jag var barnflicka och jag har fått många superfina presenter och jag är glad över dem allihopa!
Jag har fått ett blomsterarrangemang, en jättefin lyckta som jag ska ha ute på altanen när vädret blir bättre, en make up kurs på Make Up Store, en liten söt tavla, en kaffekopp, en ny mobiltelefon, en tunika, en topp och presentkort på scorett. Jättefina saker alltihop!

Hoppas allt är bra med er, jag ska spendera resten av dagen att lära mig min nya telefon.
image424

.koh phangang.

Igår var vi och åt middag på Koh Phangang.  Jag hade ganska höga förväntningar men jag måste säga att de uppfylldes också. Jag är mycket nöjd med besöket. Jag blev proppmätt också! Det var så mycket mat. En trevlig kväll med god mat och tropiskt åskväder... =)

.phu.

Nu har vi varit duktiga och städat lägenheten. Det är ju så skönt när det äntligen blir gjort och det doftrar gott i hela lägenheten. Det är bara disken kvar nu, men vi ska nog äta frukost först.
Idag kommer mina svärföräldrar, de är på mässa i Älvsjö nu och när de är klara där kommer de hit.
Ikväll hade vi tänkt gå ut och äta på koh phangang. Hoppas det är bra där. Det var väldigt olika betyg när man kollade på
alltomstockholm.

image423

Vi ses....

.suckar.

Ensam., trött och uttråkad.
Kanske dags att dra sig till sängs så man orkar upp och städa imorgon innan svärföräldrarna kommer. Trist som bara den, att städa alltså, men ibland (oftast) måste man ju.
image422

N svarar inte i telefonen, han är ute och roar sig så han hör väl inte, men jag saknar honom och vill att han kommer hem och kryper ner i sängen med mig.

Men godnatt då mina vänner!

.roligt.

Okej! Jag erkänner... jag är lite lätt uttråkad medans jag väntar på att köttfärsen ska tina.
Idag ledde det till spaning på nätet och jag hittat en del roliga prylar.
Hur kul är inte den här hyllan som ser ut som en bok... den klarar sedan upp till 40 kilo och kan ge illusionen av att böckerna hänger fritt på väggen.... coolt. Finns på
coolstuff.

image420

.vattenmunstycke.

Kolla vad jag råkade springa på. Hur coolt är inte det här?? Ett vattenmunstycke som ändrar färg mellan röd och blå beroende på varmt eller kallt vatten. Coolt! Finns för under 200 kr på www.coolstuff.se.
Jag erkänner... jag känner ett visst habegär.... =)
image416
image417

.vuxen.

Hur vuxen är du? Testa här!

Själv blev jag äldre än jag borde.... =(
image414



.sommarjobb.

För en dryg timma sedan så ringde min chef till mig och vi pratade en del om sommaren. Det verkar som att jag kan få jobba ganska mycket och det är bra, men hoppas att det även kommer att bli en del ledig tid så jag kan få umgås med min sambo en del. Det verkar som att jag kommer att vara ledig v 33 iallafall, men då är det bröllop och annat som ska planeras in då( vi fick inbjudning igår).
image413


Min sambo skulle visst ut och ta en öl med vänner idag efter jobbet och här sitter jag och vet inte alls vad jag ska fixa för mat.. Undrar om det finns något man kan rota fram ur frysen kanske...
image415

.insider.

Igår kollade jag av en slump på insider och såg främst inslaget om ace online. Vilket skämt!
Jag uppmanar er att kolla in den
här länken och varna alla som eventuellt funderar på att köpa deras tjänster.
Inte ens att de var där på plats och försökte försvara sig gjorde saken bättre, mer tvärtom. Känns inte alls som ett seriöst företag.
image412

.strålande.

Jag har precis kommit hem från vfu:n. Skönt att det var en ganska kort dag idag. Eftersom vädret är strålande så lyxade jag till det och promenerade hem från Årsta. Det var superskönt. Nu ska jag strax sätta mig ner och sammanställa dagens observationer så att det är klart sen. Jag skulle behöva städa lite också, men vi får se vad jag hinner med.
image411

.sticker.

Jag ska sticka till min vfu strax. Vi ses senare!
image410

.föreläsning och annat strunt.

För er som trodde att jag tog mig en tupplur idag på dagen så kan jag säga att det gjorde jag inte... det fanns det inte tid för, jag bara önskade....

Jag åkte till skolan och gick på den där föreläsningen, men det var verkligen en av de sämsta på länge. Det var så dåligt att jag faktiskt valde att lämna den ca 30 min innan utsatt stopptid. Det har jag aldrig gjort förut, men det var såå dåligt. Kändes som bortkastad tid.

Jag har heller varken hunnit med eller orkat städa idag, men jag och älsklingen var duktiga och åkte till sickla och handlade iallafall. Den här gången gick vi till ica först och köpte frukt och grönt + att vi beställde en tårta till på söndag och sen gick vi till willys och handlade resten. Jag önskar att jag kände att jag kunde handla grönsaker på willys, men eftersom det är en bit att åka så vill jag kunna köpa ganska mycket och jag tycker inte att deras frukt och grönt håller kvalitet så man kan göra det. Fråga mig inte vad det beror på, men så tycker jag att det är.
image409


Imorgon ska jag ut på vfu igen. P är sjuk så jag får gå dit ensam. Jag har inget emot det, men det är trist på lunchen. Jag har inte riktigt greppat vad jag ska göra heller egentligen, mer än att jag ska observera ett barn.... men sen då? Jag avskyr när det är så här luddigt som det är ibland....

.varför.

Jag hade en plan att jag skulle skriva minst en sida på min examination idag så att jag kan ta det lugnt i helgen och nästa vecka, men jag har haft svårt att motivera mig idag av nån anledning. Jag tröstar mig med att jag redan skrivit halva examinationen och det har inte ens gått två veckor....

Har precis ätit lunch nu, och blev så himla trött.... En tupplur hade varit skönt...
image408

.slående.

Okej... jag är kass på kändisar, men det här är slående lika tycker jag.... Skulle kunna vara släkt.... fast det kanske de är?? Jag har verkligen ingen aning....  McDreamy vs. Sean Penn
image406

image407

.morrn morrn.

Gomorgon!
Är helt nyvaken. Har klätt på mig och ätit frukost men kan fortfarande knappt se för jag är så mornig.
Ska dra på mig dojjorna och fara till gymmet, blev ju inget igår heller för att jag jobbade hela dagen och det kom hit folk på kvällen. PÅ tal om dojjor så är det också nått jag behöver nytt.. som allt annat...
image405


Idag behöver vi både städa och handla inför helgen. Fy så jobbigt. Jag har en föreläsning idag också, men den börjar kl 14. Värdelös tid!

.bävan.

Som jag bävade att ta hand om tvätten, men till min stora förvåning hade jag nästan ingenting att stryka. Det var mest underkläder och sängkläder i tvätten. Skönt! Blir väl värre nästa vecka då kan jag tänka mig...

 N har en kompis här som håller på å laddar sin nya i-pod.... de har hållt på ett tag nu... det tar en stund.

Vattenkokaren står på och snart är det älskade te-dags. Jag följde nåns tips och köpte rabarber/grädde te. Jag köpte willys egna, men det är riktigt gott faktiskt. Jag kan tänka mig att det är sjukt gott om man köper det på löste.
Nån dag när jag känner mig rik ska jag unna mig lite lyxigt te.
På atl om vattenkokare börjar nog den sjunga på sista versen också.....
image404

.grattis.

Kom på att jag också måste få Gratta M på födelsedagen, även om jag vet att han inte alls vill veta av den.... =)
image403

.fiskbullar.

Döm min förvåning när jag imorse vaknade och det var snö ute!... och inte så lite heller, utan ganska mycket. Men det var varmt, så jag förstod att det skulle försvinna snabbt.

Idag har jag jobbat hela dagen, och det har varit ovanligt många kunder med taskigt humör idag.... sånt kan verkligen förstöra en hel dag!

Nu står maten på spisen, och jag är riktigt hungrig.
Idag blir det fiskbullar i hummersås med potatis. Det är gott tycker jag, men jag vet att det är många som hatar det. Jag tror det är en sån sak som man antingen älskar eller hatar. Det finns inga mellanting.
Men jag gillar blodpudding också... =)
image402

.nylackad.

Idag har jag äntligen tagit mig tid att måla naglarna. Jag älskar ju det, men det har legat långt nere på prioriteringslistan de senaste månaderna. Men nu har jag härligt röda naglar. Snygg färg som jag inte använt tidigare, men jag måste ha tappat bort ett lack... För jag hittar inte det jag hade tänk egentligen.

Jag hade planerat att jag skulle ta hand om tvätten idag också,stryka och lägga in, men det orkade jag inte med ikväll.
Snart ska jag gå och lägga mig, för  imorgon  är det jobb på  schemat.  Jag behöver läsa lite mer Sommers bok, men jag tror jag har läget under kontroll.... för en gångs skull.

Vi ses imorgon! Sängen hägrar.... snart iallafall....

image364

.vad.

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Busvädret utanför gjorde så att frös som bara den. Passade på att ta mig en dusch och har nu precis försökt fixa till håret själv för första gången. Det är alltid lika svårt! Precis när jag börjar få kläm på hur jag ska styla det för att få det som jag vill ha det så är det dags att klippa sig igen, och då får man börja om från början igen.
image401


Nu sitter jag och undrar vad vi ska äta till middag idag. Jag är hungrig men har verkligen ingen ork att ta tag i det.... *sucka* Undrar när N kommer hem? Kanske han kan handla nått på vägen? Hmm... jag ringde nu... han var fortfarande på jobbet, men kunde handla på vägen. Skönt. Jag vill inte gå ut i det här ruskvädret mer idag, särskilt inte nu när jag duschat å fixat håret och allt.

.sängdags.

Nu har jag precis tittat på Prison Break. Det är min heliga timme som de flesta av er redan vet.
Nu är jag trött och måste gå och lägga mig....
image399

Imorgon blir en lång dag i skolan... Hu, jag bävar redan...
Hoppas texten jag skrivit duger.... Undrar om jag måste skriva ut den? Jag har ju ingen skrivare, ska jag kanske ta med mig datorn? Så jobbigt att släpa på den bara. Den väger ju en del även om det är en schysst och ganska ny laptop. Ibland ångrar jag att jag valde en med så stor skärm.

image400
Godnatt!

...önskar...

Jag önskar att jag hade mycket mera pengar än jag har. Som student får man vända och vrida på vartenda öre. Idag kom N hem och berättade att han var sugen på att resa till Prag i sommar. Nu har vi suttit här och letat bland hotell och flygresor, och man kan få ett superfint boende med frukost samt flyg för under 3000kr per person.
Det är ju i stort sett billigare än en semester i Sverige. Bara att tälta på camping är ju dyrt här.
... men jag vet fortfarande inte om jag kommer att ha pengar så det räcker...
image398


om man ändå vore lite rikare....

.lyckats.

Jihoo... jag tror jag lyckats med kakorna, även om jag var skeptisk.... De är iallafall ok, fast inte sådär porösa som jag hade velat... men kanske har jag lärt mig nu?

Förresten så vill jag önska S välkommen hem från Thailand. Måste ha varit underbart! Jag är såå avis och längtar tillbaka själv. Ganska precis två år sedan vi var där nu... Tiden flyger iväg!

image397


.bilder.

Idag fick jag en bild av min kära kompis E, som hon tyckte passade in i min blogg just nu.... och hon har så rätt...
Jag låter därför bilden tala för sig själv.

image395

.skolarbetet.

För er som undrar, och ni verkar vara en bunt... så har jag printat ihop en text vad det gäller utvecklingspsykologi, men jag har använt mig av en annan bok som referens. Jag tycker helt enkelt att den var mer överskådlig. Vi får väl se om min lärare skriker rakt ut imorgon eller om han köper det... Kanske jag kan anstränga mig lite och försöka hitta iallafall en referens från den "rätta" boken...

image394

Jag har inte kommit igång med bakning än, väntar på att smöret ska bli mjukt....och funderar på att äta lite lunchunder tiden. Jag börjar faktiskt bli hungrig. Jag har iallafall kommit en bit längre i den där boken, även om den är rätt seg...
Imorgon blir det heldag i skolan... hua. Det var länge sedan nu, och jag bävar.... Kommer vara helt slut sen. På onsdag är det jobb som hägrar (därav detta råläsande av sommers), på torsdag är det föreläsning och fredag vfu och till helgen kommer mina svärföräldrar hit. Nu är det ett år sedan de var här senast så det ska bli kul. På söndagen har jag bjudit in min "familj" på födelsedagsfika också.... Jag fyller inte på söndag, men det passade sig bäst så.

.knas.

Det är knas här! Sedan igår kväll har mitt Internet legat nere utan någon vettig förklaring. Nu har jag fått igång det, men det är segt som sjutton.

Hitills idag har jag hunnit med en del bestyr som att diska, städat lite i köket, börja läsa Sommers bok, tagit fram mat ur frysen (det glömmer jag alltid), och ringt till min gamla chef och kollat läget inför sommaren, samt styrt och donat med nätet som inte ville fungera. Jag känner att det var bra.
Jag borde läsa lite till i boken, men det hinner jag nog med ska ni se, men jag har också planer på att baka lite idag... inför helgen så att säga. Jag har hittat ett recept på drömmar som jag tänkte testa, men va tusan betyder; Trilla ut degen till små bollar? Vaddå trilla... Ska jag kasta dem nerför trappen?
image392

Funderar som sagt en hel del på sommaren, när får jag jobba och när ska jag vara ledig? Kan jag vara ledig nått? Ska vi ha någon gemensam semester jag och pojken min?

.flood.

Igår var det så dags för att se ännu en film. Vi började så smått att kika på Surfs Up, men när den efter 30 minuter fortfarande inte riktigt kommit igång så tröttnade vi och stängde av. Då blev det flood istället.
Den var helt ok, men jag vill nog inte säga att den var bra. Den var som de flesta katastroffilmer, fast lite segare... typ.
Men den gick helt klart att se, och jag somnade inte... Det är alltid något. =)
Kanske ser jag surfs up en annan dag, och återkommer med kommentarer om den, men jag tycker nog att en film bör ha fångat mitt intresse efter en halvtimme.

image391

.letat.

Nu har jag plöjt igenom den där boken jag pratade om häromdagen att jag var tvungen att läsa. Jag har läst vissa saker flera flera gånger, men ändå hittar jag inget matnyttigt att lägga in i mitt "fall".

Vad ska jag göra tro? Kan jag kanske använda mig av en annan bok jag har med samma saker i, fast lite bättre?
Jag undrar....

image390

.morgon.

Morsning på er allihopa!

Här sitter jag helt nyvaken och funderar på vad jag ska äta till frukost. Idag bär det iväg till jobbet. Gött med lite extra pengar. Det behövs verkligen! Fick inte så mycket jobb förra månaden så den här månaden blir lite tight är jag rädd. Därför ska det bli extra skönt att få de där varannan lördag på fast, för då har jag nått som jag alltid kan räkna med.

Nej, dags för frukost!
image389

.no country for old men.

Idag har jag och min kära sambo utnyttjat ett par biobiljetter han fått från jobbet. Idag såg vi på no country for old men. En rätt cool film tycker jag. Ja, en cool film. En bra film. Den rekomenderas helt klart! Ett lite konstigt slut som jag inte riktigt smält än, men det kanske kommer... =)

Är det nån mer som sett den??


image388

.nyklippt.

Idag har jag varit och klippt mig. Det var skönt och verkligen på tiden! Skulle ha klippt mig för drygt tre veckor sedan, men det har av olika anledningar blivit skjutet på. Men nu är det gjort. Det är ganska kort men jag är kanonnöjd. Vi får väl se hur nöjd jag är när jag ska försöka fixa till det själv.... hahaha....  Efter klippningen gick jag och N på bio och sedan gick vi vidare till Bara Vi, ett mysigt litet ställe där jag passade på att äta lite och dricka lite. Nu sitter vi i soffan och smuttar på varsin Gin&Tonic.

image387

.fotbad.

Under filmen vi såg ikväll, gone baby gone, så passade jag på att ta ett fotbad. Det var ett tag sedan nu och det var skönt. Fötterna känns så uppfriskade och inte så trötta. På tal om trött så är det vad jag börjar bli nu.

image386


Fick en fråga idag vad jag önskar mig i födelsedagspresent, och helt plötsligt kunde jag inte komma på en endaste liten sak. Märkligt hur det är det där... man går omkring och kommer på saker i stort sett dagligen, stora som små saker som man skulle vilja ha, men när man får frågan då står det helt still.

.storm.

Just nu går filmen Storm på Tv. Den är bra. Jag såg den på bio för nått år sedan. En svensk film som inte liknar nått jag tidigare sett, speciellt inte svenska filmer. Jag minns att den verkligen gav ett intryck.
image385

.gone baby gone.

Jag har precis sett filmen gone baby gone.

Den var bra! Den var riktigt sevärd. Morgan Freeman var grym som vanligt och Affleck, inte Ben, utan brorsan var bra.
image384

.dagsfärsk.

Här kommer några dagsfärska bilder på huset. Ingen längtar mer än jag att det ska bli klart snart.

image381
image382

När jag ändå var ute och hade kameran med mig tog jag en bild på mina nya blommor på altanen också. Påskliljorna. Tyvärr upptäckte jag att den ena krukan spruckit så jag måste nog fixa en ny till sommaren iallafall. Den har säkert spruckit av kylan, jag har ju haft de ute hela vintern med ljung i, men den var verkligen stendöd och mer där till nu.... hahaha.....
Jag längtar till sommaren, då ska jag nog ha pelargoner där och nån fin buske i den stora krukan som nu står tom. Kanske en rhododendron eller hur man nu stavar det... Jag hade en sån förra sommaren och den var superfin. Kanske har jag en bild på den nånstans? Iallafall så orkade jag inte med allt jobb med att övervintra den så jag skänkte bort den till bostadsrättsföreningen.

image383

Nepp, jag hittade inte nån bild på busken jag hade förra året, men jag lovar att den var fin!

Nu ska jag strax börja med maten... efter mycket om och men kom jag på att jag ska göra paj idag.

.duktig.

Ni ska bara veta vad duktig jag känner mig. Jag är inte ens en vecka in i den nya kursen, men jag har redan börjat med min examination. Under den här kursen ska det process-skrivas, vilket jag tror att jag gillar. Än så länge gör jag det. =)

image379


Jag borde kanske ha funderat över vad vi ska äta till middag idag, men det har helt enkelt inte hunnits med. Här har pluggats hela dagen. Jag har fått riktigt mycket gjort.
image380

.jobb.

Idag ringde min chef till mig... det var ett trevligt samtal. Det är en tjej som jobbar varannan lördag som sagt upp sig, och jag blev erbjuden den tjänsten. Det blir alldeles lagom. Perfekt! Jag är glad. =)

image378

.trist.

Hittills idag har jag varit ganska så produktiv och fått en del gjort av min lilla to do lista. Eftersom jag skulle hämta tvätten i farsta tänkte jag att jag kan ju testa det gymmet också.... men Blää! Vilket gammalt, trist, sunkigt oinspirerande gym. Jag stod ut i 30 minuter sen flydde jag fältet!
Har nyss kommit hem nu. Ska strax hoppa in i duschen å ta tag i läsningen efter det.....
image377


.sömnig.

Jag är lite sömning i ögonen eller vad man ska säga.
Jag har varit vaken i en dryg timme och legat i sängen och läst det jag skulle läst igår. Idag behöver jag också läsa. En bok som ser jättetråkig ut, men det ska förhoppningsvis gå bra. Idag måste jag också åka och hämta kemtvätten. Det glömde jag bort totalt igår. Haha. Eller förträngt kanske, jag kommer ju bli totalt ruinerad!

image375


För övrigt har jag fet träningsvärk i låren idag, men jag hade ändå tänkt dra mig till gymmet efter frukost typ....
image376

.kläder.

Gick en snabbsväng på Lindex idag innan träningen och såg en hel del snyggt faktiskt. Synd att man är fattig som en kyrkråtta.... men de här tyckte jag var lite vardagsfina. Framförallt gillar jag den svart/vita.
image373
image374

.the heartbreak kid.

Det här är en ganska kul film faktiskt. Till och från iallafall, mest till. =)
Det är komedi, fast inte en sån där hysterisk komedi,man kanske kan säga att detta snarare är en dramakomedi. Kul är den, och tjejen är född i Sverige... det är ju alltid något.
image372

.lions for lambs.

Lions for lambs är ännu en film om terrorismen, men den här är annorlunda. Den berör. Det handlar inte bara om terrorism och krig. Det handlar också om studenter. Helt klart en sevärd film.

image371

.the good night.

Jag ligger efter med vilka filmer vi sett den senaste tiden.
The good night var en lite konstig film, men som jag ändå tyckte var ganska underhållande, eller vänta... den var inte lite konstig, den var konstig. Men som sagt.... Den går allt att se. =)

image369

.läsningen.

Jag har inte riktigt hunnit med att läsa allt det jag borde läst idag. I och för sig är inte dagen slut än, men jag tror inte jag orkar läsa mer nu. Jag har läst nästan allt jag lagt upp som mål för dagen, så jag ligger hyfsat till ändå. Turligt nog har jag ju dessutom hemstudier imorgon också.... Det där kompendiet går nog fort att läsa, jag fasar mer för boken jag måste hinna med.... men aja, det löser sig.

Just nu står laxen i ugnen. Mmm, det ska bli gott, det var länge sedan jag åt just den här rätten, som är lite av en favorit kan man säga. Jag har gjort den många gånger, och gillar att göra den när jag har middagsgäster. Det har jag inte idag, men det hade ju varit trevligt.
N jobbar sent idag, så jag äter nog utan honom. Han får äta när han kommer hem.
image368

.morfar sten.

Jag fick precis veta att min morfar har dött. Jag har inte träffat honom på säkert tio år, och vi har inte haft nån annan kontakt heller, men det är klart att det kändes.... Vi får väl se hur det blir nu med begravning å så... jag vet inte riktigt om jag har möjlighet att ta mig iväg, det beror nog på en del när det blir å lite sånt... Vi får se helt enkelt!
image367

.godmorgon.

Godmorgon!

Jag har varit uppe ett tag och läst, men än har jag inte fått i  mig frukost så det är nästa steg.
Idag ska jag träna coreboard är det tänkt. Jag vet inte riktigt vad det är, men det blir kul att testa nått nytt. Klockan 12 börjar passet. Annars är det mest läsning som står på schemat idag, och handling. Jag måste köpa lite mat.
Sen som vanligt behöver det diskas idag....

image366


.baby & snake.

Jag var på en föreläsning igår, som i stort sett inte var särskilt bra, men som gav ett intryck. I slutet av föreläsningen spelades det upp en kort liten film, med en bebis och en orm. Jag tog fruktansvärt illa vid mig av det här videoklippet, men tänkte att det kanske bara är jag eftersom flera där skrattade.



.sur.

Jag erkänner jag är sur. Jag är inte bara sur. Jag är förbannad! Jag lagar normalt i stort sett all mat, men idag jobbade jag till 19 så jag bad nån annan att laga mat idag. Här kommer jag hem 19.50 å denna någon har inte ens börjat fundera på mat. Som vanligt kommer det väl sluta med att jag får ställa mig och laga skiten själv. Men sur som F_ _ blir jag. Poängen med att be någon annan var att det skulle vara färdigt när jag kom hem, eller i stort sett men här blir det väl ingen middag före 21. *SURAR*

image365

.nya lakan.

Nu har jag varit duktig och strukit de nya sängkläderna och bäddat i dem i sängen. N fick hjälpa till. Sovrummet är ju så litet så man måste vara två, iallafall nu när vi har dubbelsäng... det hade vi inte i början, då var det lättare. På bilden ser ni de nya lakanden och de nya prydnadskuddarna. Jag är nöjd, tycker det blev bra.

Å när ni ser bilden, kom ihåg, what you see is what you get. Det är hela vårt sovrum. Fatta att det är jobbigt att bädda! Och Ja, vi har tv i sovrummet och det är kanske lite konstigt att den står vid huvudändan, men man får jobba med det utrymme man har och helt enkelt vända sig om när man vill se på tv. Det har fungerat utmärkt hittills. I den nya lägenheten blir det nog ingen tv i sovrummet, men i det lilla sovrummet. Det är tanken iallafall.
image363
image364

.men snälla.

Ibland vet jag inte var jag ska ta vägen! I fredags var min kompis L här och vi åt tacos, drack både vin och drinkar och hade det förträffligt trevligt. Hon hade dessutom köpt en stoor bukett med tulpaner till mig, underbart vackra i multicolor. Jag älskar tulpaner så det fick hoppa upp på köksbordet på stört.... och idag frågar min sambo mig varför jag köpt tulpaner? Jag hade nästan lust att slå honom, men sa bara... du är hopplös!

image362


Det var vid det laget för mycket att vänta sig att han skulle se att jag köpt påskliljor till altanen idag. Jag berättade det, men det hade han inte sett. Undrar hur lång tid det hade gått innan han hade sett det? Förmodligen ända tills de vissnat och dött och jag skulle slänga dem... haha.

.äntligen.

Äntligen fungerar bloggen igen och jag har under dagarna den varit stängd haft typ 20 inlägg på g, men inte haft möjlighet att skriva dem...Jag har nästan haft lite blogg-abstinens. Bloggen har varit avstängd på gund av att bloggarna skulle flyttas, men tydligen blev det ingen flytt av. Hur somhelst fungerar det nu och det är jag glad för.

image361


Nu ska jag äta lunch, sååå hungrig!

Uppdatering: Nu kan jag typ tänka igen. Var så hungrig att jag hade ont i magen. Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp resten av eftermiddagen. Den nya kursen startade idag och det är redan fullt upp. Jag behöver ta hand om tvätten (stryka), bädda rent i sängen (med nya snygga lakan), laga mat så jag har matlåda imorgon, läsa och kanske träna?
image360


Jag har träningsvärk från gårdagens poweryoga-pass, men jag vet inte om jag hinner iväg. Jag ska jobba imorgon eftermiddag så det är viktigt att jag hinner läsa en del.