.Susanna&Anders.

Nu är de gifta. Det var ett mycket känsloladdat bröllop. För min del började det med ett leende, fortsatte med tårar och ännu mera tårar för att senare gå över i leende och skratt igen.
Det var så trevligt. Det var god mat. Det var roliga inslag i festen.
Jag hade jättekul, och är så glad att jag fick vara där.

Må ni leva lyckliga i resten av era liv!

.klänning.

Idag köpte jag en klänning. Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska behålla den.
Jag vet inte vad jag ska ha på mig på lördag när jag ska på bröllop.... Den här kanske kan funka. Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag gå upp på vinden och hämta en väska....

.klar.

Jag undrar om jag är klar med min uppgift nu?
Jag är inte helt säker. Över lag så är jag nöjd med arbetet, men det finns ju alltid nått man kan fixa, eller?

Hade en mycket trevlig dag igår med middag tillsammans med vänner. Det måste vi göra om. =)
Och på tal om mat, nu blev jag hungrig. Kanske dags att ta sig an någon slags lunch?

På torsdag bär det av till dalarna. Det ska bli så roligt! Min bästa vän sen barndommen ska gifa sig på lördag, och jag är så glad för hennes skull!
Ska bli kul att få komma hem och träffa familjen också. Pappsen med tjej åker dock hit till Stockholm på lördagen. De ska bo här i lägenheten till och med. Trist att åka om varandra, men jag hinner ändå träffa dem på torsdag och fredag.

.vacker höstdag.

Idag har här äntligen städats upp. Nu känns det rent och fräscht här.
Lite saker är kvar att göra, som att åka till tippen med lite skräp och bära upp andra grejer på vinden. Vi får väll se vad som hinns idag, men som det är nu är jag nöjd med det som ådstakommits hitills.

Hur är det annars då? Jo det är bara bra. Idag har vi en helt underbar höstdag i Stockholm. Solen skiner som aldrig förr. Luften är lätt att andas och livet känns härligt!

.gensvar och portfolio.

Det är vad jag kämpar med just nu....

.kontroll igen.

Det var länge sedan jag fick sådan respons på ett inlägg i bloggen. Men det var trevligt att se att det är nån där ute i stora vida världen som läser min blogg....

Läget är fortfarande typ under kontroll.... =)

.kontroll.

I min egen lilla värld trodde jag att jag hade läget under kontroll. Att portfolion som snart ska lämnas in var i stort sett klar. Men idag insåg jag att så var INTE fallet.
Asjobbigt!
I halv panik smsade jag till E och skrev lite upprört till M...
Efter samtalen tänkte jag att det var bara att sätta igång då. Å det har jag gjort, och snabbt inser jag att de där ca 4 sidorna jag hade kvar att skriva var alldeles för lätta att fylla. Jag har inte skrivit allt än, men sidorna försvinner fort..

Nu börjar jag dock känna mig lite lugnare igen. Det här hinner jag fixa, om inget annat dyker upp vill säga.
Imorgon har vi dock litteraturseminarium. Det bästa vore att vara förberedd med lite frågor på litteraturen, men de får nog komma spontant imorgon... Nu vill jag få ner alla mina tankar i portfolion så att jag kan börja redigera den sen. Mitt mål är att lämna in den på onsdag...

.intensivt.

Idag har varit en bra och intensiv dag. Ett studiebesök och massa skolarbete är gjort. Det känns bra, och mitt mål att bli med portfolion senast onsdag känns just nu realistiskt. Tufft så klart, eftersom jag alltid ska oroa mig in i minsta detalj när det häller inlämningar... men realistiskt. Det ska bli så roligt att få åka hem nästa helg!

.på väg.

Jag är påväg till skolan nu. Blir en lång dag idag. Har dock tyvärr glömt att fixa lunch. Det får lösa sig på nått sätt... Får köpa frukt på vägen tror jag. Skulle köpa en bok idag egentligen, men det visade sig att tjejen behövde den en kurs till, så jag får söka på annat håll.
Nej, nu måste jag fixa... Hej hej!

.stel.

Helt sjukt så stel i nacken jag varit idag. N var snäll och masserade lite, men jag kan inte påstå att jag njöt. Det gjorde för ont för det. Var snarare så att det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Kanske man ska sluta ha handväska till skolan och använda den där ryggsäcken som faktiskt är mycket mer ergonomisk? Tål att fundera på.

Somnade i soffan idag igen. Kom hem efter studiebesöket och låg och läste en stund. Vaknade en bra stund senare och insåg att jag förmodlogen sovit i drygt en timme. En timmes förlorad studietid. Men, jag resonerar som så att eftersom jag somnade så behövde jag det...

Nu ska jag nog gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen... *gäspar*

.ny dag.

Idag är jag inte irriterad längre. Nu har jag en ny dag framför mig.
Har precis kommit hem från morgonpromenaden och väntar nu på att frukostäggen ska koka.
Känner mig lite stressad över skolarbetet, men idag ska vi träffas så då kanske man kan reda ut ett och annat frågetecken... Funderade en del på skolarbetet när jag tog min promenad också, och jag tror att en del av det jag kört fast på bara inte har fått tid att sjunka in. Ibland behöver man lite tid...

N jobbar sent idag. Eller sent och sent, men till 19 iallafall... Det betyder att jag måste börja med tvätten själv...*suck* Ska bli skönt när vi väl flyttar och har tvättmaskin i lägenheten så man slipper boka upp sig sig på det här sättet. Jag tycker det är så tråkigt att ha tvättstugan...

Nu kokar mina ägg. Frukost!

.irriterad.

Idag är jag irriterad!



och ledsen....

.P.

Jag har varit med P till sickla idag. Det var jättetrevligt men jag saknar en del affärer där tyvärr...
klockan är ännu inte så mycket så jag hinner fortfarande åka in till stan för att kolla på det jag hade tänkt idag men inte kunde pga att affären inte fanns... Ja, så får det nog bli.

Vi ses....

.inspiration.

http://www.youtube.com/watch?v=k7JFUqWpG_U

.handväskan.

Idag har jag konstaterat att jag måste köpa mig en ny handväska. Och jag måste skaffa mig en handväska som man kan diagonalt över axeln. Idag har jag släpat på min nuvarande väska som var urtung och jag har ont i nästan hela kroppen. Känner mig helt sned i ryggen, och min högra axel den ska vi inte ens prata om! Man har bara en kropp, jag måste bli mer rädd om den än vad jag är idag.

Var till H och fikade idag. H är den mest fikagalna kompis jag känner, men idag var hon så duktig!
Hon bjöd på fruktsallad, det var jättegott och såå mycket bättre än en så kallad traditionell fika.
Det var dessutom supertrevligt, men vi träffas alldeles för sällan så tiden och orden räcker inte till. Tur att det bara är hon å jag som ses... haha.

Imorgon väntar en heldag med hemstudier! Jag måste åka och köpa en bok, men förutom det så ska morgondagen enbart innehålla plugg! Nu vill jag beta av det mesta och känna mig mer eller mindre klar sen... det skulle vara så skönt!

.myresjö.

Idag kom ett efterlängtat brev med posten.
Det var från de som bygger vårt nya hus. Det stod att de skulle börja spränga och sånt nu för att kunna börja bygga hus 1 (mitt hus) i vinter. Det stod att de just nu höll på med offertförfrågningar på vitvaror osv.
Köksleverantörer kommer myrsjökök att vara. Det första jag gjorde var att gå in på deras hemsida och se hur köken ser ut. De har fina kök. Men de har ju många kök, och jag vet ju inte vilket än. Men det var trevligt att gå in och drömma en stund.
Ikväll är det kören igen. Det är roligt att vi kommit igång igen, så man har nått att se fram emot...

.höst.

Det är bara att konstatera att hösten har anlänt. Det börjar bli kallt och regnet hänger i luften. Även om jag saknar sommaren kan det ändå vara skönt med lite förändring  kan jag tycka.
I helgen har jag lyckats läsa ganska mycket faktiskt, det känns bra. Kanske hinner jag jobba lite med den nya portfolion idag? Skulle vara skönt att få beta av lite uppgifter. Orkar inte se hur mycket det är kvar att göra. Särskillt inte eftersom helgen som kommer ska vigas åt körhelg.

Nu måste jag göra mig i ordning så jag kan åka till skolan sen. Här ska säljas böcker och gås på föreläsningar...

.dusch.

Idag måste jag köpa en ny duschslang. Det är ju verkligen roliga pengar... eller inte!
Men vår duschslang som vi har idag har bestämt sig för att gå sönder å jävlas. Den lossnar ständigt från munstycket vilket resulterar i vatten i hela badrummet. Inte särskillt roligt!
Har jag tur kanske jag kan åka förbi Gina Tricot och se om den där kappan jag sett finns kvar. Den var fin. Jag har tänkt mycket på den. Jag vill nog ha en sån... Men vi får se, jag måste se och prova den igen.

.väntar.

Det mesta i mitt liv handlar just nu om den nya lägenheten. Det är det som är spännande och intressant. Under veckan har mycket skog försvunnit och där finns inga plastband längre. Finns nog inget att fästa plastbanden i. Träden är borta. Det är nu man börjar förstå att det kommer bli nått där. Kanske kan det till och med bli hus?

Idag trotsade jag spöregnet och drog in till stan en sväng. Jag ska ju på bröllop i slutet av månaden och det är ju brukligt att ha med sig en present. Den presenten har jag fixat idag eftersom det händer en hel del annat på helgerna denna månaden. Fullt upp med plugg, körhelger och middagar.
På tal om plugg så borde jag plugga nu... Jag kanske skulle göra en liten ansträngning?

.intervju.

Idag hade jag en ny anställningsintervju för ett nytt extrajobb. Det gick bra, hon hade bara positiva saker att säga men den tjänsten jag egentligen sökt för var redan tillsatt....det finns dock fler butiker då det är en stor kedja. Nu är det bara att vänta på att någon hör av sig och vill ha mig. =)

.tvätthögar.

Det ligger tvätthögar i hela lägenheten känns det som. Ren tvätt efter att vi hade tvättstugan i måndags....
Det är ingen som orkar lägga in tvätten där den ska vara... En aning jobbigt. Nu hinner jag inte. Ska på föreläsning så jag måste gå och göra mig i ordning. Jag får ta tag i det där ikväll. Stackars N har feber så han får stanna hemma idag och vila sig.....

.kören.

Äntligen händer det. Ikväll ska jag på kör igen. Sommaruppehållet slutade för två veckor sedan men jag jobbade första veckan och förra veckan var jag sjuk. Men nu så... Ska bli riktigt roligt!
I oktober ska vi har vår Björn&Benny show. Det ska bli kul. Jag har övat lite i sommar, men inte så mycket som jag borde kanske... Tiden har inte riktigt funnits till det med allt jobb tyvärr.
Måste ta mig till Farsta idag också. Dels ska jag hämta mina jeans som jag lämnat iväg för uppläggning och dels ska jag byta de där strumporna som jag köpte utan att kontrollera storleken på ordentligt.

.plastband.

Nu börjar det hända grejer på riktigt... fast bara med plastband. Haha.
Såg under min morgonpromenad att plastband nu mera spärrar av området där mitt nya hus ska stå. Det måste betyda att det kommer hända nått, kanske nått mer än trädfällning. Än är där inga ritkiga staket, men plastband duger gott åt mig så länge.

.golden hits.

Det blev en riktigt lyckad kväll igår. Den spenderades på Golden Hits och jag hade såå kul. Jag trivdes som fisken i vattnet. Jag hade otroligt roligt. En helkväll i schalgerbaren. Vad mer kan man begära?  =)

.shopping.

Jag har haft en mycket trevlig dag fylld med shopping idag. Jag vet, jag har inte så mycket pengar till övers för shopping, men samtidigt... vad ska man göra när kläderna börjar ge upp hoppet... Ska jag gå naken? Jag hittade några toppar och ett par nya skor. Känner mig riktigt nöjd faktiskt. Det var kul och mitt sällskap var gott. Tack A för den här dagen!

Sitter just nu och väntar på att min käre N ska komma hem. Funderar på vad jag ska göra till middag också. Blir nått med kyckling iallafall, för det har jag tagit fram ur frysen.

Inser att det verkligen är dags för oss att köpa en ny strykbräda. Det känns jobbigt. De pengarna lägger jag hellre på andra saker... Men det är bara att inse. Det har hängt i länge. Jag har haft det sedan jag flyttade hemifrån och redan då var det slitet...Och att köpa ett nytt överdrag hjälper nog föga i det här fallet.... *suckar*