.träningsvärk.

Igår var jag duktig. Gick till gymmet för att börja träna bort julskinkan och allt julgodis som blivit.
När jag loggar in så frågar tjejen mig om jag inte vill vara med på muskelpasset som skulle börja om 5 min. Ok då sa jag. Å herre jösses! Det var tungt, och det var jobbigt. Jag gjorde mitt bästa för att minska motstånd å så för jag kände på mig att jag behövde börja lugnt då det varit lite dåligt med tid för träning den senaste tiden. Redan igår kväll kände jag i låren att träningsvärken började komma.
Hur det sedan har varit idag vill jag inte prata om. Jag har haft jätteont. Inte sköntont, utan jätteont. Kan inte gå i trappor, sätta mig på en stol, plocka upp något från golvet eller så....
När jag gick av tunnelbanan och skulle upp för trappen trodde jag att jag skulle dö och fick nästan dra mig upp med hjälp av ledstången. Fy vilken smärta!
Bara för att man försöker vara lite duktig så blir man näst intill handikappad, iallafall för en dag eller två...

Idag har jag jobbat.... det har varit lite trixigt med tanke på ovannämnda men det har gått bra.... Men nu är jag trött. Det var jag imorse när klockan ringde 05.20 också.... HU. Men det går... allt går har jag hört....



.planer.

Helgen efter nyår ska N troligtvis åka till Karlstad å hälsa på W. Det blir kul för honom att komma iväg och träffa honom igen, festa å lyssna på hårdrock en hel helg. Det unnar jag honom. Men vad ska jag unna mig själv? Jag funderar på att fixa ihop en tjejkväll då. Lite middag, lite vin och så kanske något roligt spel.
Det tål att funderas på, men inte för länge, för då hittar folk annat att göra.... Mmmm, vi får väll se vad som händer...


.hysteriskt.

Min dag har varit lång. Den började med en resa till bilhandlaren i Järna för att lämna in sommardäcken till Peggan, och för att få lite småskaer fixade. Stackars Peggy stod ute och frös såg jag.
Det tog dem en stund över en timme för att fixa det som fixas skulle. *suckar*
Vidare till IKEA. Riktigt lugnt och skönt där idag faktiskt. Kunde ju välja och vraka bland parkeringsplatserna i parkeringshuset. WOHO! Tog en ganska snabb vända ändå, trots att jag var ensam. Jag hade ju fler ärenden som skulle utföras under dagen.
Efter IKEA bar det iväg till Farsta Centrum, där jag skulle reafynda hade jag tänkt. Jo, eller hur??? Spenderade över en halvtimme för att leta efter en parkeringsplats. Det var helt hysteriskt! Bilar överallt. Inte ens en gata i närheten var tom. Närmaste parkering efter gatan var väll ca 2 km från centrum. Jag fick ge upp mitt reatänkande och åka vidare. Egentligen ville jag ju till stan, men valde Farsta för att jag hade bilen. Tog en snabb vända till Globen, men det blev en ny mascara och lite mat på Ica sen var jag för trött och för hungrig för något annat.
Väl här hemma har jag allt annat som väntar; tvättid och uppackning och allmän städning. *suckar igen*
Nu har jag gjort en del, N med..... men det finns en del kvar ännu.

Inte nog med det så ligger det dessutom 4 sommardäck till den nya bilen här. Var ska man göra av dem då? Nu står de i hallen, tar plats och är fula. Vi ska folk här på nyårsafton. Måste få ordning här. Men var ska jag göra av dem? Bakom soffan? *S*

.julen.

Nu är vi hemma igen. Det har varit en lång julhelg med mycket resande.
Hemligheten är nu avslöjad, vi har köpt en ny bil. Så resan har gått extra bra och har varit ganska rolig.
Först var vi i dalarna. Gött att komma hem, men fick inte alls träffa min lillebror så mycket som jag hade hoppats på, så jag var lite besviken och är nog fortfarande det...
Julafton i Otterbäcken. Lika mysigt som alltid, men ingen snö i år. Stor besvikelse!
Jag har fått en hel del fina julklappar. Mysbyxor, träningskläder, yogamatta och dvd, och en massa annat.
Är jätteglad för allt jag/vi fått... Jag tror att vi lyckades ganska så bra med de julklappar vi gav bort också.
Det är kul när man hittar något som passar eller så där.

Nu ska jag nog koka mig lite te, kanske packa upp lite mer grejer. Som vanligt hade ju både jag och Niklas med oss alldeles för mycket kläder.... Men det är bättre det än att ha med sig för lite tycker jag. Man vet heller aldrig riktigt vad som händer, om man ska iväg nått mer eller så. Det har vi ju varit så då var det bra att ha med lite extra kläder....

Te var det ja.... Tedax!

.packa.

Vilken dag!
Jullunch på förskolan, 56 barn som skall serveras julbord och julmust samtidigt... Det är ett under att huvudet sitter kvar. I allafall öronen,  tänk dig själv att typ 10 barn samtidigt drar i ens kläder och säger saker som; jag vill ha en smörgås, jag vill a mer mat, julmust tack, jag vill ha kaviar på smörgåsen osv. Dessutom sitter en otroligt söt liten dam bredvid mig och berättar om tomten, hur han snart ska komma hem till henne.
Ja jösses, de är söta, men ibland även lite för mycket. Men jag lever och är glad, och det blir nya tag imorgon.

Jag tar just nu en paus från mitt packande, imorgon efter jobbet bär det av till dalarna. Det är jobbigt att packa, eller inte jobbigt, men tråkigt....
Väntar på att Niklas ska komma hem.... han är och fixar lite hemlisar...*S*

.jullov.

Äntligen jullov. Det har jag längtat efter och gjort mig förtjänt av.
Jag fick precis ett mail av min lärare och det verkar som om hon är nöjd med texten nu. Äntligen kan jag slappna av!  Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att åka iväg och fixa de sista julklapparna. Och systemet. Jag får inte glömma bort systemet..... Vi har ju inte köpt någon glögg ännu.

Ikväll kommer min vår nya soffa. Ska bli så kul! Jag har verkligen väntat på den här dagen.
Hoppas den blir lika bra här hemma som jag hoppas och tror.

.måndag morgon.

Jättetidigt är det, 06.26 för att vara exakt. Jag ska fixa mig i ordning och packa min väska nu. Idag ska jag jobba på mitt gamla jobb. Det ska bli kul. Jag saknar ungarna!

.tänd ett ljus.

Julmusik är det bästa jag vet, och låten tänd ett ljus har sedan jag varit liten varit min favorit.
Men i år har jag ett problem, som blivit ett stort problem... Förra året gav jag bort mina julskivor för N hade fixat nya, men nu är de borta och enda stället där vi har julmusik är på hans dator, vilket i sin tur betyder att jag inte kan lyssna när jag vill.... Jag har knappt hört en jullåt på hemmaplan i år... Dte gör mig ledsen, jag har ingen julstämmning alls.... Ingen julgran blir det i år. Det är nog nästan värre. Jag brukar normalt stäla upp granen senast vid Lucia. Jag vill att den ska stå där vacker och grann så jag kan njuta av den, men förra året så tyckte inte N att den dög, så jag tänker inte sätta upp den i år.... Vilket också leder till mycket liten julkänsla.

Just nu sitter jag och väntar på att min käresta ska dricka upp sitt kaffe så vi kan åka till stan snart. Jag har ett par julklappar kvar... Han med... och vi tillsammans också.
Jag vill hitta en ny kjol att ha på julafton också.

Förresten, jag har en hemlighet.... den är spännande, men ingen får veta före julhelgen.... =)

.mcdonalds.

Det är sant. Dagens middag blev en meny från mcdonalds. Så blir det ibland när tiden inte riktigt räcker till. Vi har ju varit ute på äventyr ikväll. Tur att det händer typ en gång om året. Efter mina år på mcdonalds är jag rätt så less på det.

Nu ska jag ta mig en ipren och kolla på tv en stund. Det bultar i hela huvudet och imorgon ska jag upp tidigt till jobbet på C och söndagen ska jag spendera framför datorn. Måste fixa min rest på mitt examinationsarbete. Det ska lämnas in på tisdag.


.vad kommer hända.

Snart på väg till skolan. Undrar vad som kommer hända. Jag har nämnligen inte hunnit skriva den där uppgiften som jag skulle..... Jag hoppas att hon inget märker, men det lär hon väll göra....

Idag var det tungt att gå upp. Herrejösses, jag fick verkligen ta mig i håret och dra mig själv upp ur sängen.
Det blev ganska sent igår, men det gör inget för jag hade trevligt. Var på Nu är det Jul igen på vasateatern med mina gamla kollegor. Väldigt trevligt!

Nu måste jag packa min väska för dagens bestyr....

.förvirring.

Ja det är faktiskt så att det råder total förvirring här. Jag har skolarbete så det står mig upp över öronen och det är riktigt jobbigt. Jag längtar så otroligt efter att få vara lite ledig... Jag känner att jag behöver det. Hela min kropp skriker det, framförallt huvudet då.
På tisdag ska min komplettering lämnas in och jag har inte börjat än. Det känns inte bra, men vad ska jag göra?? Jag kan inte gärna skriva i sömnen...

... och jag vet, det är jobbigt att läsa när det bara är klagomål, men det struntar jag då rakt i. Det här är min plats och här får jag skriva vad f-n jag vill.

S ringde mig igår och pratade en stund om nästa skolarbete, om vi skulle kunna ändra lite i vårt grupparbete och så där.... jag låter de göra som de vill, jag har fullt sjå med att hinna ikapp med det gamla nu. Jag har inte haft varken tid eller möjlighet att tänka framåt på nästa arbete. Och i ärlighetens namn, jag har ingen motivatuon alls att skriva ett nytt arbete eftersom det här första inte dög.... Jag har ingen som helst lust... Det är jättetråkigt, men sant. 

.duscha.

Jag kom nyss ut ur duschen.
Det var det skönaste jag varit med om på länge. Jag riktigt njöt och slappnade av en stund. Släppte alla tankar på praktik, jobb och skolarbete. Skönt! Längtar till torsdag då jag hade tänkt gå på yoga. Det är höjdpunkten på veckan faktiskt. När man går från yogan känner man sig som en helt ny människa.

M är i stan! Jippie! Jag har saknat henne enormt sen hon flyttade tillbaka till värnamo...
Hoppas vi hinner träffas imorgon, hoppas...

Nu ska jag leta reda på lite mysiga kläder, koka en kopp te och mysa med min älskade N i soffan.

.walk the line.

And it burns, burns, burns.... the ring of fire.... the ring of fire....

Det blev en film ikväll med. Uppkrupen i soffan med min älskade och en god kopp te i handen så blev det walk the line. Bra film, bättre än jag förväntade mig....

Å när filmen var slut så knackade det på dörren, å vem var där om inte M med ett fat med nybakade pepparkakor. De var inte brända, de var jättegoda. Kanske jag skulle ta och baka lite pepparkakor i år med? Jag gjorde det förra året, men nu vet jag inte när jag ska hinna?! Det är så mycket med skolan just nu...

Idag har jag varit i stan och letat efter julklappar. Hittade klapp till lillebror iallafall.... Nu har jag N kvar. Svårast! Jag har letat och letat, men vet inte vad jag ska köpa. *tänker så det knakar*

Nä, snart dags att natta om man ska orka upp imorgon igen....

.poseidon.

Ibland känns hela livet som poseidon. Det gör det nu.... Allt med skolan, allt som ska hända och göras inför julen och sådär.... Poseidon...

Har spenderat dagen med att följa med min älskade N och tittat på bilar.
Jag tycker iofs om den bilen vi har idag, och förstår inte riktigt på samma sätt som honom varför vi behöver en ny bil, men jag ska inte klaga.
N har för kvällen övergivit mig för en ölkväll med grabben T.

Jag har tillbringat kvällen i soffan med M, vi har käkat popcorn och kollat på film. Poseidon.
Blev ett par julklappar handlade idag också, inte så många som jag hoppats på, men ett par iallafall. Julkorten är iallafall skrivna och klara för postning, efter att frimärkena kommit på.

.nostalgi.

Dagen har varit lite av en nostalgitripp. Pratade med S i telefon i över 1,5 timme och det mesta var snack om gamla klasskompisar å annat som hörde ungdomen till....*S*
Det var roligt, det känns som om det var igår vi träffades sist, fast det var över 1 år sedan....
Märkligt hur en del av ens vänner alltid finns där, fast ändå inte. Några hemlisar hann vi allt dela också. *S*

Tredje dagen som jag är hemma idag. Fick en sån sjudundrandes förkylning, men det känns lite bättre idag.

Längtar efter att N ska komma hem. Är sugen på att se en film, och så blir det nog ikväll....