.tråkigt.

Jag sörjer min design! Var tog den vägen?? Jag älskade den och tycker inte alls att det är lika kul att blogga nu utan den.... Dessvärre är jag ju kass på html design och hoppas att någon kan hjälpa mig snart, men jag är rädd att min bomullstuss är borta forever.... *ledsen*

.var är min snygga design.

Vad har hänt med designen på min blogg?? Det här är ju hemskt! Jag gillade min bomullstuss och allt som hörde till den.

.välkommen hem.

Jag önskar mig själv välkommen hem efter en helt underbar helg i Göteborg! Det har varit sol och bad, trevligt sällskap och god mat. Allt man kan önska sig.

Åkte med X2000 tåget hem och det var otroligt smidigt faktiskt. Nu är jag hemma själv och imorgon är det åter till en av de norra förorterna till mitt gamla jobb och jag är inte ett dyft sugen på det efter den här fantastiska helgen.
Prinsen vet jag inte när han kommer hem.... när han tröttnat antar jag... om några dagar sådär...
Han har köpt en gps idag fick jag ett sms om... Gudars vad skönt kände jag. Vi har inte ens haft en kartbok förut utan printat ut kartor från nätet när vi trott att vi behövt dem.

Nu ska jag slappa en stund i soffan innan jag går och lägger mig.

.sooool.

Det är sol och underbart väder. Jag är ledig och idag åker vi till Göteborg!
Jag behöver packa klart det sista och fixa lite lunch, sen drar vi så fort prinsen kommer hem från jobbet. Han skulle sluta tidigt idag.

Ha en trevlig helg!


.så skönt.

Nu är jag ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli såå skönt. Det har varit en bra dag, men det kommer bli grymt skönt att vara ledig. Imorgon runt lunchtid åker vi till Göteborg. Jag ser verkligen fram emot det. Ikväll måste jag stryka och packa det jag behöver för helgen. Hoppas på sol och bad i helgen. Jag har inte badat än i sommar och det känns hemskt trist.

.tung.

Känner mig tung i hela kropen. Är sliten och jobbar mycket. Imorgon är sista dagen för den här veckan. Ska bli skönt med helg! På måndag ska jag dessutom till mitt gamla jobb så det blir lite miljöombyte.
Nu ska jag slappa en liten stund då jag precis tagit hand om flera dagars disk. Strykningen får vänta tills imorgon.


.ceylon garden.

Här sitter jag med min tekopp, idag bjuds det på ceylon garden. En av mina favoriter, men som tyvärr bara finns i ett sånt där blandat paket med fyra sorter. Naturligtvis är det ju alltid så att det är en sort av de fyra som man inte gillar. Jag är inte så förtjust i African Roiboos. När det gäller det gröna teerna är jag inte så förtjust i det som heter Pure, men älskar orient och mint.

Imorgon bär det av til jobbet igen. Om det inte regnar tänker jag cykla och inviga min nya cykelhjälm på en tur genom stan, men regnar det tar jag bussen. Det är okej om det regnar på vägen hem, men på väg till jobbet...näe... jag ska trots allt stå i en butik fram till och med klockan 19 sedan. Då är det trevligt om man inte ser ut som en dränkt katt.

Igår strök jag alla kläder och sängkläder som jag inte orkat/eller haft tid att ta tag i sedan förra veckan. Det var skönt att idag inte ha tvätt överallt. Nu är den tyvärr tillbaka. Jag har nyss bärt upp allt från tvättstugan. Måste ta tag i det i veckan, helst så snart som möjligt så jag inte får allt att göra på en kväll. På fredag åker vi till Göteborg, och innan dess måste det packas och så vidare.

Nästa vecka börjar  N sin semester. Jag ska dock åter till en av våra norra förorter och jobba en vecka. Det betyder att jag får åka tåg hem från Göteborg, då han vill hälsa på sina kompisar när han ändå har chansen.
Jag är inte överlycklig över att åka tåg, men jag ska nog fixa det med.... Men det är ju onekligen trevligare att åka bil.


.ledig dag.

Idag är jag ledig, och då ska det naturligtvis regna. Inte vad jag hade planerat kan man väl säga. Men, men, inget att tjura över utan bara att hitta på något annat att göra. Jag har passat på att rensa lite i lådor och skåp samt städat ur ugnen ordentligt. Den var inte så smutsig, men det kändes ändå bra att göra det när jag ändå hade tid över. Skulle behöva dammtorka och dammsuga här hemma också, men vi får se hur långt jag hinner. Det tar ett tag att gå igenom lådor och sånt, och ska jag vara ärlig vill jag inte offra alla mina lediga dagar på städning. Ikväll har vi tvättid också.... Så tråkigt men det behövs ju. På fredag åker vi till M&A i Göteborg och grabbarna ska gå på Iron Maiden på lördag.


Har frågat R om hon är sugen på en promenad. Hon var inte hemma nu, men skulle höra av sig senare. Hoppas vädret håller uppe då, det har hållt upp en liten stund nu.

.fläskläpp.

Jag har helt glömt bort att berätta för er om min fläskläpp. Den gör ont. Det hände igår, jag skulle göra om bland gardinstängerna på jobbet, och när jag som bäst kämpade för att få ner en stång ramlade en stång lite högre upp ner rakt på min läpp. Det gjorde ont som fan om jag ska vara ärlig, och jag är fortfarande öm. Jag ser inte ut som om jag blivit misshandlad, men det känns.

.marinad.

Jag köpte en ny cykelhjälm idag. Den är inte så snygg, men å andra sidan finns det typ inga snygga cykelhjälmar. Bara den fungerar som den ska är jag nöjd. Den här är det iallafall.
Just nu ligger en fläskfilé i marinad, och den ska vi grilla till middag sen. Till det blir det en bulgursallad och lite vitlöksbröd tror jag. Ska bli så gott. Det blev överraskande fint väder idag, så då passar vi på.

Min prins håller i skrivande stund på att beställa en ny dvd-spelare till oss, då vi insett att vi aldrig kommer få liv i den vi har igen.... Tyvärr.

.dvd.

Idag har jag jobbat och jag trodde inte mina ögon när jag klev in i butiken. Det såg ut som ett totalt bomnedslag. Tanken av att jag skulle vara själv i det kriget de första 2,5 timmarna fick mig nästan att vilja gå hem, men naturligtvis gjorde jag inte det. Jag fick ganska mycket gjort faktiskt. Idag fick jag skjuts hem också, det var bra, då sparade jag 2 klipp på min dyrbara bussremsa. Tjejen jag jobbat med idag bor i Huddinge och hade bil idag, så jag fick åka med henne. Så skönt.

Hemma har jag inte gjort nått alls idag, fast jag har massor med tvätt att ta hand om. Min prins lagade middag idag, om än blodpudding, men jag gillar det.

Imorgon är jag ledig och jag tror att det kan bli en buss eller cykeltur (beroende på väder) till Sickla för att leta efter en ny cykelhjälm. Egentligen har jag inte råd med det heller, men en hjälm måste jag ha. Jag cyklar inte till stan utan en hjälm, så är det bara.


Dvd-spelaren fungerar fortfarande inte och vi börjar ge upp hoppet om den....


.vinden.

Jag har varit duktig idag och spenderat en del tid på vinden med att gå igenom lådor och köra iväg en del skräp. Fyllde bilen en gång. Det finns fortfarande massor kvar, men det känns bra att ha gjort lite grann iallafall.
R följde med mig och slängde en del skräp som hon också hade, även om jag hade mycket mer. Efter det åt vi lite lunch och fikade utanför henne med sällskap av hennes dotter. Det var urtrevligt.
Jag blev otroligt trött av allt slit och funderar på att sova middag en stund. Skulle behöva komma på nått bra att äta till middag idag, men jag har inte orkat tänka på det än.


.tio.

Sov till klockan 10 idag. Så trött. Nu har jag precis ätit frukost och laddar för att ge mig upp på vinden. Där finns mycket att gå igenom och fixa.


.sliten.

Jag känner mig sliten efter många dagars hårt arbete. Imorgon är jag ledig. vi får se vad jag hittar på då. Är det dåligt väder, som det ser ut att bli kan det kanske bli en sväng upp på vinden och rensa där uppe.... men vi får se, jag vill inte lova för mycket.
Imorse hade jag tänkt cykla till jobbet, men min hjälm var trasig, det var några saker som släppt, och jag varken vågar eller vill cykla utan hjälm så jag fick offra några klipp på min bussremsa. N skulle kolla på jobbet om de inte hade några cykelhjälmar i shopen....
Ikväll är jag ensam hemma då sambon är ute och dricker öl med några av sina vänner. Jag är nog inget vidare sällskap just nu iallafall. Så trött och sliten som jag känner mig.... Men nu är det nog dags att borsta tänderna och hoppa i säng.
Har inte druckit nått te ikväll, blir inte av på samma sätt när han inte är hemma.

För övrigt tror jag att vi måste köpa en ny dvd-spelare, då det fortfarande står loading på vår...*suck*

Satt en dag och tänkte på hitta nemo, så sjukt bra film... Länge sen jag såg den nu, men mee like!


 

.kort igen.

Det blir inget långt inlägg idag heller. Har precis druckit te och det är dags att gå och lägga sig. Jag öppnar på jobbet imorgon och har planerat att cykla till jobbet imorgon igen. Idag åkte jag tunnelbana. Min rumpa behövde det... haha.

Godnatt!


.kortis.

Kort inlägg. Cyklade till jobbet idag med. Hade för övrigt en skitdag då jag bland annat låste in nycklarna på jobbet och inte kunde öppna butiken, men det ordnade sig. Nu ska jag nana. Godnatt!

.ösregn.

Idag gjorde jag det igen, jag cyklade till jobbet. Inte lika ont i rumpan idag..men, när jag skulle cykla hem så öppnade sig himlen och det spöregnade hela vägen hem i stort sett. värst var det på östermalm där jag knappt kom frammåt eller såg nått på grund av allt regn, sedan fortsatte det att regna ganska rejält men jag tog mig hem iallafall. Kläderna smet åt runt kroppen och jag var dyngsur hela jag, inte en enda torr fläck. Frös ganska mycket när jag kom hem. Hoppade genast in i duschen för att få upp värmen, men det hjälpte föga. Jag är fortfarande frusen. Jag borde ha badat istället, men hade inte tid att vänta på att fylla upp karet....


.sovmorgon.

Idag tog jag sovmorgon och sov till 09.00. Det var skönt kan jag säga! Jag behövde nog det....
Ska snart ta min cykel och trampa iväg till jobbet. Kommer kännas i rumpan, det vet jag men mitt busskort gick ut igår och jag tänkte försöka snåla lite och åka lite på remsa och försöka cykla så ofta jag kan och orkar. En cykelkorg vore inte så dumt att ha dock....
 Från den första augusti kan man köpa studentkort och ett sånt ska jag ju ha.


.the exorcism of emily rose.

Det blev ingen dvd ikväll, men väl en film som gick på tv. The exorcism of Emily Rose.
En film som är baserad på en sann berättelse och som jag måste säga berörde mig djupt. Den var bra,otäck och skrämmande på samma gång och jag hoppas att jag inte får mardrömmar inatt.


.skräpmaskin.

Nu är jag lite irriterad. Det är nått fel på vår dvd, den hänger upp sig ibland. Det kan hända när som helst. Då hänger den sig och så står det bara loading på skärmen. Ibland går det att fixa, men nu funkar det inte. Vi har försökt ända sedan igår kväll då det började efter att vi sett filmen. Så förbaskat irriterande. Det här betyder ju att det inte blir någon film ikväll om vi inte får igång den ordentligt... jag som var sugen på film och en kopp te....

För att bli på lite bättre humör bjuder jag på sången jag sjöng på pappas bröllop.

.hemma och hungrig.

Då har jag precis kommit hem från jobbet. Jag är såå hungrig. Det blir så konstigt med mat när man jobbar söndagar. Det är för tidigt att äta lunch innan man åker hemifrån (börjar ju 11.30) men har ingen rast och slutar klockan 16. Då är man vrålhungrig. Jag klämde en banan på tunnelbanan hem, men magen skriker efter mat så jag antar att jag får ta en tur till kylskåpet och se vad som finns att slänga ihop till middag.



.cloverfield.

ikväll såg vi filmen cloverfield. Jag hade hört att den skulle vara bra, men jag gillade den inte så mycket. Lite blairwich över filmningen, skakit hela filmen igenom.... och sedan måste jag avslöja... världens sämsta slut! Jag avskyr filmer som inte slutar vettigt... Nej, faktum är att den här filmen vill jag nog inte ens rekomendera.... bara om man har långtråkigt och inte har nått bättre för sig typ...


.såå segt.

Idag har jag jobbat och det var den seegaste dagen på ruggigt länge. Det var såå lugnt i butiken. Skönt också på sätt och vis för då hinner man städa och göra fint och att det håller sig så hyfsat länge, men tiden går ju så långsamt.

Just nu sitter jag på min underbara altan och njuter av det härliga vädret och doften av lasagne som N har gjort och som står i ugnen för tillfället. Är lite hungrig om jag ska vara ärlig. Kanske blir det ett glas vin till maten idag. Jobbar imorgon, men börjar inte förrän 11.30. Eller kanske blir det till och med en drink ikväll. Bacardi Razz med fruktsoda och lime. Nice!


.glasdjävulen.

Då har jag sett ännu en av Irene Huss filmerna. Den här tycker jag nog var bättre än den förra, men fortfarande var den första bäst.... men jag gillar ju den här typen av film, även om dessa svenska filmer kan vara sisådär ibland.
Den här handlar bland annat om satanism, ett ganska känsligt ämne trots allt.


.cyklande.

Idag gjorde jag det, jag cyklade till jobbet. Det kommer dröja innan jag gör det igen kan jag säga. Dels var det sjukt jobbigt, var helt blöt när jag kom fram men framförallt har jag sjukt ont i rumpan nu. När jag skulle ta cykeln och cykla hem det var då jag kände det.... aj aj aj aj! Jag kommer ha grym träningsvärk imorgon!!
Nu har vi precis sett en film och jag ska nog borsta gaddarna och sova. Jag är helt slut, det har nog med cyklingen att göra. Det är en dag imorgon också. Jag jobbar hela helgen.

.mulet.

Det är en mulen morgon, men än lutar det åt att cykla till jobbet.
Jag har precis ätit frukost och nu ska jag gå och borsta tänderna och sminka mig lite..... Min sminkväska är dock rätt tom, då jag fick rensa lite där nyligen. Jag har en ny sminkväska för den gamla var för liten, men det handlar mest om att förpackningarna är stora. Drömmen är att ha en välfylld sminkväska med schyssta produkter, och som sagt... Make up store ligger bra till nu!

Sen finns det disk från middagen igår och det vore skönt att ta hand om den så jag slipper det som första grej när jag kommer hem.

.seg.

Jag känner mig ganska seg nu ikväll kan jag säga. Jag har fått otroligt mycket gjort på dagen idag så nu är jag helt slut...
Det blev ingen tur upp på vinden, det får bli en annan dag. Helst en dag med tråkigt väder....
Imorgon ska jag jobba igen och om det inte spöregnar ska jag ge mig på ett nytt försök att cykla till jobbet.... Sist tog jag mig inte ens upp ur källaren. Vi får väl se hur det går den här gången.
Eftersom det är busstrejk i en stor del av stockholm så vore det bra om det gick att cykla imorgon. Framförallt är det bussarna i innerstan och söderort som inte går... Precis mina områden lixom. *suck*

Köpte nytt te idag när vi var och handlade. Vi får se vad det smakar, jag är lite sugen just nu men ska nog vänta lite med teet.


.gardiner.

Så, då har jag varit duktig och styrkt och hängt upp gardiner också. Idag har varit en riktigt effektiv dag.
Just nu sitter jag och suger på karamellen om jag ska gå upp på vinden och hämta lite skräp att köra till sopstationen. Vi får se. Jag tycker nog att jag varit duktig idag för flera veckor frammåt, men samtidigt finns det massor att ta tag i ändå.


.phew.

Nu har jag skurat badrummet, plockat och städat, dammsugit och torkat golv.
Nu väntar jag på att golven ska torka så att jag kan hoppa in i duschen och sedan gå bort till R på hennes jobb och låna en stege så att jag kan hänga upp lite fler gardiner i hallen. Jag har köpt två till så att jag ska kunna hänga dem dubbelt. Vi får se hur det går.
Börjar bli hungrig också. Det fanns inte så mycket att äta till frukost idag. N hade glömt smöret framme på bänken inatt så det fanns typ inget att äta.... och finns fortfarande inte.... Vi ska iallafall åka och handla ikväll... men jag tror nog att jag ska kunna fixa ihop en liten lunch. Det ska jag nog göra innan jag går och lånar stegen tror jag. Så att jag kan lämna tillbaka den så snabbt som möjligt sen när jag väl fått upp gardinerna.

Lyssnar just nu på min absoluta favoritlåt just nu. Curly Sue med Takida. Så sjukt grymt bra. Jag ryser när jag hör hans röst. Grymt bra och än har jag inte tröttnat på den.... =)



.nytta.

Idag är jag ledig och jag ska försöka göra lite nytta här hemma. Städa med andra ord. Kanske inte allt, men en del iallafall för annars vet jag inte när vi ska hinna med det.... 


Jag ska försöka få tag på någon, helst vår kontaktperson på Veidekke och fråga hur det går med allt. Jag tycker det är lite konstigt att vi inte fått någon bekräftelse på våra tillval ännu. Tyvärr är det inte så lätt att få tag på dem.

Nu fick jag dock tag på vår kontaktperson där, och jag fick lite klarhet i situationen.
Kopian på tillvalen borde komma i veckan eller nästa vecka. Allt går bra på bygget och inflyttning är nu tillbaka flyttad preliminärt till vecka 50. Men som sagt, det är preliminärt och kan fortfarande ändras. Tre månader innan inflytt får man det exakta datumet man får tillträde.

.grönsaker och kyckling.

Tack syrran för ditt superba recept! Jag gjorde det idag och det blev sjukt gott, precis som när vi åt det hos pappa. Mmmums!

Ingredienser:
Potatis
Morötter
Paprika
Purjolök
Kyckling
Timjan

Ingredienser till såsen:
Creme fraiche paprika och chili
Creme fraiche

Gör så här:
Värm upp ugnen till 225 grader. Häll lite olja eller flytande margarin på en plåt.
Klyfta potatis, morötter och lägg på plåten. Skär även paprikan i lagom stora bitar och lägg på plåten.
Skär kycklingen i lagom stora bitar och lägg även den på plåten.
Salta, peppra och häll på timjan.
Ställ in i ugnen ca 30-40 minuter (beroende på hur stora bitarna är).
Gör under tiden en kall sås av lika delar creme fraiche paprika och chili och naturell creme fraiche.

Enjoy!

.fotografier.

Jag tror jag glömde berätta att vi hemma hos min faster gick upp på vinden och gick igenom foton å sånt när jag var hemma i dalarna. Det var sjukt roligt, vilken nostalgi! Tog med ett par kort hem, ska hitta på nått kul med dem.... vet inte riktigt vad än. Jag skulle vilja ha en fin fotolåda, som de sålde på Länsförsäkringars butik förut... men tyvärr inte just nu... Kanske kommer de tillbaka.... Annars kanske jag får göra en fin tavelvägg i den nya lägenheten eller nått...

Min kära faster hade också sparat en söt klänning som jag hade när jag var liten och som legat kvar där. Jag tror jag ska rama in den med, och kanske ha den i sovrummet sen när vi flyttat. Vi får se. Här finns inte så mycket väggar att hänga på tyvärr...

Hittade ett så sött kort på min lillebror T, han var verkligen sötast i världen när han var liten. Guldlockig och söt....
Mm.... vi får se vad jag hittar på med korten. Det var också kul att se en del av farfars gamla saker. Min faster har sparat det mesta efter honom där uppe på vinden. Världens mysigaste vind... så är det... Jag tror att jag var där uppe i 3 eller 4 omgångar den kvällen. Hihihi....

.öm.

Med ömma fötter sätter jag mig nu ner i soffan. Det behöver fortfarande städas, men nu har jag iallafall plockat det värsta....
Så öm i fötterna efter att ha stått precis hela dan, och inte har jag några bra skor att jobba i heller.

Behöver ny aniktstvätt och så.... dyrt och jobbigt att köpa. Make up store är min nya favoritbutik, de har såå bra grejer... tyvärr ganska dyrt, fast samtidigt drygt.... Har inte testat deras rengöringsprodukter, men skulle vilja.
Köpte en necessär där idag, min gamla var för liten och sminket började bli utspritt i halva badrummet....bara jobbigt!


.fortsättningen.

Fortsättningen av dagen gick faktiskt över förväntan med tanke på hur morgonen var.
Men jag har inte tid att sitta här, för jag har massor med tvätt som behöver strykas. Jag skulle vilja byta sängkläder också. Helst till något nytt... Vi har så mycket snyggt nu på jobbet, och till halva priset. Men jag är ju fattigare än fattigast.... tyvärr.

.skitdag.

Vilken jävla skitdag....redan! Det börjar med att jag bestämmer mig för att cykla till jobbet. Gör mig klar och allt och tar mig ner i källaren för att hämta cykeln... Jo men visst... då har det blivit nått knas när vi pumpat den att typ halva däcket hamnat utanför där det ska vara och bara tar emot bromsarna... Hade varken tid eller ork att ta tag i det själv..... *suck* Bara att låsa fanskapet och gå upp igen...

När jag då fick en del tid över tänkte jag att då kan jag dra på överlacket på naglarna så att den nya coola lacket sitter bra... men som vanligt lyckas jag att förstöra ett finger.... Hur lyckas man?? Blir så jävla matt... Färgen var jämn och perfektmen råkade pricka in långfingret i mina jeans, så nu sitter färgen på dem istället. *Suck*

Undrar hur den här dagen på jobbet blir???

.lacket.

Jag vill bara säga att det nya lacket är ascoolt! Kaxigt och snyggt.

Just nu dricker jag mitt te och har nyss tagit upp den sista tvätten. Jättemycket att stryka, men det får bli en annan kväll...
Städningen här hemma är fortfarande högaktuell, men jag vet inte riktigt när den ska göras bara. Jobbar mycket och långa dagar nu ett tag framöver....

På tal om allt och ingenting har batterierna i min coola kran tagit slut, så nu diskar jag återigen i mörker...
Kostar säkert lika mycket att byta batterier som att köpa en ny... just nu är det inte högsta prioritet, men sen ska jag nog försöka fixa nya batterier... Jag tycker den är så rolig.
 
Nu är mitt te slut och jag ska gå och borsta gaddarna för att sedan hoppa i säng. Om vädret är bra imorgon kanske jag får för mig att cykla till jobbet.... men det är bara om vädret är bra. Jag har ingen lust att cykla i spöregn som det varit idag. Mina regnkläder ligger kvar på jobbet i Djursholm och dit har jag inga nycklar så de får jag tillbaka i augusti.


.den lediga dagen.

Min lediga dag blev en dag på jobbet. A-S ringde mig imorse då någon blivit sjuk, och snälla jag ställde så klart upp. Det var faktiskt rätt kul att vara tillbaka, men jag har ganska långa dagar framför mig.... Jag längtar till semestern! Jag och älsklingen ska åka till Varberg och det ska bli såå nice!

M kom in till mig idag på jobbet. Hon trodde att jag köpt min grymma vacuumpåse på hemtex, men den hade jag ju köpt i Länsförsäkringars butik.  De byter dock sitt sortiment ganska ofta, så jag är tveksam till att man kan köpa sånna påsar där nu... men det kan ju vara värt ett försök.

Ikväll är det tvättis som gäller. Jättemycket tvätt denna gången eftersom vi eller framförallt jag varit bortrest ett tag.
Mina naglar ser ut som "hej kom och hjälp mig " efter dagens arbete, så det måste jag nog ta tag i under kvällen också. Jag har ett nytt lack som jag måste testa hur det blir på....  Det betyder att jag måste nog ta tag i saker och ting nu... 


.sova.

Idag har jag varit sjukt bakistrött, men det var det värt!
Jag ska snart gå och lägga mig så får vi se vad jag hittar på för nått imorgon på min sista lediga dag på ett tag. Är det fint väder så satsar jag nog på att ligga ute och sola, men det verkar bli regn imorgon och jag skulle verkligen behöva städa här hemma. Ordentligt! Vi får se vad dagen utvisar tror jag..... just nu orkar jag ingenting.... =)


.before the devil knows you´re dead.



Jag och N har precis sett den här filmen. Den var helt okej. Ganska bra faktiskt. Jag tyckte först den var lite rörig, men det klarnar senare in i filmen. Det handlar om två bröder som båda är i desperat behov av pengar och tar saken i egna händer.


.december boys.

I fredags kväll såg vi en film, som jag inte orkade skriva om direkt efter filmen eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen för möhippan. Filmen var bra tyckte jag. Lite konstig, men så där lagom konstig så att jag kan hantera det. Jag gillar normalt inte konstiga filmer....  Det här var en film om några pojkar som bodde på ett kloster och som ville bli adopterade. En rörande film, som jag tycker ni ska se.


.möhippa.

Igår var jag på möhippa hela dagen och kvällen. Det var kul och väldigt välplanerat.
Känner mig ganska seg idag, det erkänner jag... Det var en låång dag igår med ganska mycket vin och sprit om man säger så... men som sagt, kul var det!
Vi började med att "kidnappa" T genom att slänga in brev i hennes brevinkast. Vi gjorde i ordning hennes cykel med ballonger och en lätt grogg (som hon själv trodde var sportdryck).  Hon fick kläder i sverigetema, blå byxor, gul t-shirt och en blågul-pippi peruk. I denna utstyrsel fick hon sedan cykla från sumpan till Kista galleria där hon hämtade ett paket i garderoben.... I paketet fick hon en bok där hon skulle samla äktenskapstips. Därefter fick hon cykla ut till 3kampsplatsen som jag inte riktigt vet var den var då jag inte hittar så bra norr om stan, men jag tror det var i närheten av Hjulsta.
Fram tills nu hade vi inte ens träffat T då hon varit självgående med instruktioner via kuvert.

Väl vid 3-kampsplatsen åt vi en picknick lunch och drack rosé vin. Väldigt mysigt.
Efter ett tag dök det upp en massa killar också, däribland Daniel Breitholz. T trodde hon skulle dö, för hon var övertygad om att hon skulle behöva sjunga nått.... Riktigt såå taskiga var vi inte, det var bara ett sammanträffande att han råkade vara på en svensexa just där just då.

Vi började med sumobrottning, det var sjukt kul.... men tungt. 16 kilo vägde dräkten, och det var okej, men jag lovar att ramlade man så tog man sig inte upp igen.... hahaha.
Därefter körde vi prickskytte, blindt skottkärrerace och dragkamp på en stock. Vi hade kul!
Vi tog tunnelbanan in till stan och fick fortsätta sitt samlande av äktenskapstips. Vi hoppade av tunnelbanan vid medis och promenerade bort till skanstull där vi hade ett stort fint rum på clarion. Där drack vi skumpa, käkade jordgubbar och gjorde oss i ordning för utgång.

Vi tog en taxi till en indisk restaurang som hette Dado. Det var urmysigt där, men maten var liiite stark för min smak. Det var gott, men lite i starkaste laget som sagt. Vi promenerade vidare till eken där vi fick in en kanna sangria med superlånga sugrör som vi delade på innan vi rörde oss till Soap bar där vi hade bokat ett drinkbord.

Det var en kul dag och en kul kväll och kanske kan jag bjuda på en bild senare.

.ledig.

Idag har jag varit ledig. Ville åka till stranden men fick inget sällskap så jag gick bara upp till parken. Gick hem för en stund sedan då det blev så molnigt. Nu ser det bättre ut igen, men jag ska försöka städa och packa upp lite här hemma så kan jag sitta på altanen på eftermiddagen när solen kommer.
Nästa vecka börjar jag jobba igen.... Bra för pengarnas skull, men trist eftersom det är i butik och det tydligen är nu det riktigt fina vädret ska börja. Min vanliga otur!

Imorgon blir det nya äventyr och på söndag har jag inget planerat direkt. Vi får se vad som händer.... Det visar sig. Om det är fint väder på söndag kanske jag och sambon kan hitta på nått kul.

.Lisslö.

Imorse tog jag bilen och åkte ut till "familjen" på Lisslö. Det har varit en underbar dag i solen med trevligt sällskap. Vi tog oss en tur på vattenskotern också. Trodde jag skulle trilla av vid ett tillfälle, men jag klarade mig. Det var kul!
Tyvärr var solen inte så stekande att jag kände för ett dopp, men jag borde ha gjort det. Kanske får jag åka och bada imorgon om det är fint väder. Vi får se....


.national treasure, book of secrets.



Ikväll såg vi äntligen filmen jag väntat så länge på att se. National treasure 2.
Jag är ju barnsligt förtjust i Nicolas Cage. Det är något speciellt med honom.... =)
Filmen var helt okej. Inte den bästa film jag sett, men heller inte den sämsta.


.Peter & Johanna.

Nu är de äntligen gifta!
Min pappa och hans Johanna är nu man och fru.
Det var ett underbart bröllop jag aldrig kommer glömma. Se bara hur vackra de är. Jag har hundratals bilder från bröllopet men bjuder här på en av alla. Det var typ omöjligt att välja, så till slut tog jag bara en bild.... så mycket fina kort!