.maratondag.

Igår hade jag en riktig maratondag å är fortfarande trött! Gick läne i skolan sedan vidare på körövning och var hemma vid 22 tiden...Phu... Missade ju så klart de desperata fruarna på TV... Ska nog spana in när reprisen är. Idag har varit en seg dag i skolan. Lite kul, men också uttjatande... Tycker ibland att saker blir större än vad de behöver vara... då får jag sån prestationsångest... Imorgon ska jag jobba och det är INGET jag ser fram emot. Kollade mitt schema idag och insåg att jag börjar 05.30 imorgon. Det är hysteriskt tidigt och jag har inte ens vågat kolla när jag måste gå upp imorgon... Det positiva är dock att jag ska klippa mig efter jobbet imorgon... Äntligen! Frågan är bara när jag ska hinna med alt skolarbete, i helgen lär det väll inte bli så mycket eftersom N s bror fyller 30. *suckar* Det känns som om jag aldrig hinner ikapp det jag hamnade efter när jag var sjuk.... *suckar ännu mer*

.biljetter.

Jag fick tag på några av de eftertraktade biljetterna!

.Faline.

Nu har hon äntligen anlänt. Faline. Och jag har blivit moster igen. Jag hoppas på att kunna få åka iväg och leverera min fina present (som jag faktiskt fixat idag) nästa vecka. Men allt beror på min kära syster. Det är hon som bestämmer. Jag kan mycket väl förstå att man vill va ifred till en början... typ de första månaderna hahaha. Läggdags snart.... måste fixa lite skolgrejer först...

Välkommen till världen Faline!

.stan.

Godmorgon godmorgon... eller, kanske man ska säga god förmiddag?? hihi...
Idag måste jag ta mig in till stan. Har några saker som måste uträttas. Bland annat så måste jag ta mig till akademibokhandeln och köpa en bok som jag saknar...*suckar* ska typ ha läst den till imorgon + 3 böcker till... haha... så kan det gå när man ligger hemma och är sjuk en vecka. Ska försöka fixa lite andra grejer också. En av mina kära systrar har ju en baby i magen också som ska titta ut snart, då ska den få en present av sin moster S. Lite sånt där småjoks. Lillbror A fyller 2 år på tisdag. Jag har ju en present som ligger här, så den ska jag fixa så den kommer med posten. Men först, Frukost!

.monopol.

Igår kväll hade vi monopolkväll. Det var kul, även om jag förlorade stort... Haha. N vann, å tur var väll det....annars hade kvällen blivit olidlig... Men det var en rolig kväll. L & J var här också.. Vi åt tacos å drack vin... En lyckad kväll helt enkelt...  =)

.tillbaka.

Idag ska jag gå till skolan igen. Har varit hemma hela den här veckan..*suckar*
Ska faktiskt bli skönt att kliva utanför dörren en stund.. få lite luft. Fick sms av C hon skulle ta bilen till skolan idag å jag får åka med henne. Skönt! Det tackar man för....

.väntan.

Jag går i väntans tider... eller, kanske inte jag direkt fast indirekt...  Jag väntar på att återigen få bli moster...  Men, som det verkar nu lär det dröja, men man ska aldrig säga aldrig... snart händer det i vilket fall som helst.. Å jag väntar... å väntar å väntar! Ja, jag har ju inga egna barn och inga på väg heller så jag väntar på att bli moster!




åå.... vilken väntan.....

.min sång.

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
all den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske jag hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans
Jag vill känna att jag levt mitt liv

.det var inte nog.

Den rejäla förkylningen hade med sig en present till mig i form av migrän. Det var det värsta jag varit med om! Det är först idag jag börjar känna mig som en människa, om än en snorig och hostig människa. Jag har aldrig tidigare haft migrän, men nu vet jag hur det är. Jag hoppas att jag aldrig mer behöver uppleva det. Missade examinationen igår... Typiskt. Klart att man ska bli så sjuk att man inte ens tar sig upp ur sängen när man ska ha en examina... Missar en föreläsning idag, men jag satsar på att kunna gå till skolan imorgon. Vi får se hur dagen utvecklar sig...

.ajaj.

Inte nog med att jag gick å smackade tummen in i en kundvagn så att den nästan bröts, nu har jag dessutom blivit rejält förkyld. Något som jag verkligen inte har tid med! N fick åka till apoteket idag å köpa lite meducin till mig. Ipren till huvudvärken, men jag vettefan om det blev nått bättre för det och sen några andra tabletter som var mot tillfällig hosta och som var slemupplösande. De verkar funka ganska bra för imorse kunde jag knappt andas... Det kan jag knappt nu heller, för nu har det satt sig i näsan istället.... Kommer nog bli en jobbig natt, jag känner det på mig... Unviker den lite, fast jag är trött...Tur att jag har hemstudier imorgon, frågan är bara om jag hinner bli bättre till tisdagen?!?

.cementvägg.

Igår var jag iväg till Ica för den traditionella veckohandlingen. Det slutade i ett smärtsamt besök på Ica. Inte bara smärtsamt för att det kostade en massa pengar, utan denna veckan resulterade det även i fysisk smärta. När jag handlat klart skulle jag nämnligen ställa undan den fina shoppingvagnen jag använt mig av för att få plats för alla varorna. Kleggigt och äckligt som det var på backen kämpade jag för att bära min kassar och hålla i dem när jag skulle ställa in vagnen i det lilla vagnshuset. Å när jag stod där med kassar som tyngde ner hela armarna + att jag försökte hålla koll på min handväska, så blev det lite tungt. Så jag tog i för kung och fosterland för att kunna skjuta in vagnen med enbart en hand, det går ju alltid lite trögt... men inte denna gången. Den här gången hade det blivt nån vajsing med barnsistsen i vagnen innan min. Vilket resulterade i ett tvärstopp, ja jag lovar, det var som att köra in vagnen allt man pallar rakt in i en cementvägg. Satan! Vad ont det gjorde!!! Jag svor lite snabbt och rusade sen till bilen där jag lät tårarna rinna.
Det här var alltså igår kväll.... Jag har fortfarande ont i min tumme. I bilen var jag övertygad om att den var bruten, det var sån smärta... men jag kan böja på den, för jag kan böja på tummen. Men ont gör det!

.träslöjd.

Idag har jag haft träslöjd. Nu kommer jag precis ihåg varför jag hatade träslöjden, och förmodligen alltid kommer att hata... Det är helt enkelt inte min grej... Så är det bara!

Borde jobba med min examination, men det får bli hårdhandskar med den imorgon....

.körigt.

Just nu känns det som om jag tagit på mig för mycket med kören, men egentligen är det bara så att jag har haft lite otur... Denna veckan ska vi nämnligen träffas 3 ggr, och det är lite för mycket för mig som ska ha min första del examination på kursen nästa vecka. Jag har en del plugg att hinna med... Dessutom måste jag offra alla hjärtans dag för ett stämrep. Inte superkul. På lördag ska vi ha en heldag med kören. Men jag får tänka som så att det är bara en gång per termin, och jag hade lite otur denna gången bara... Ny som jag är vågar jag ju inte säga att jag inte kan heller av rädsla för att få "kicken".
Det är ju roligt iallafall, jag får bara plugga lite hårdare de andra dagarna.

.chokladtårta.

Imorgon fyller min N år. Idag har hans farbor med del av familj varit här och fikat lite. Det var trevligt! Vi åt en jättegod chokladtårta (å halva finns faktiskt kvar i kylen.). Mina bullar gick åt en del också.
Imorse kom M hem från Brasilien. Så nu har jag lämnat över nycklar å post å sånt. Dessvärre hade hennes kylskåp gått sönder under tiden hon varit borta. Stackare. Jag bjöd på frukost och erbjöd mig att låna ut min kylbox. Hoppas att det blir bra så hon klarar sig ett tag iallafall.

Hmm.... Jag har ett glas vin i köket . Jag hör  hur det ropar på mig...

.dunkadunka.

Min granne har fest ikväll. Det har jag inte missat. Haha... Normalt brukar där vara ganska högljutt på fredagkvällar, men nu är det högre... Tänker på våra nya grannar ovanför med småbarn. Fast, å andra sidan... bor man i lägenhet så är det sånt man får ta lite då och då...
Klockan börjar närma sig elvasnåret nu så man kan ju gissa att de drar sig in mot stan snart...

Har en del att städa och plocka med här hemma, men vem orkar göra sånt på en fredagkväll??
Det får bli lite mer slit imorgon istället.... =) Kommer ju folk imorgon...

.bulle.

Ok, jag kom precis hem från yogan, men idag har jag slitit hårt så jag förtjänar en bulle.
Ska bli gott! =)

.present.

Idag måste jag fixa en present till N. Han fyller år på söndag. Han har redan fått en liten present, en massage timme på Axelssons.... men han ska ju naturligtvis få något på självaste födelsedagen också.... frågan är bara vad?? Ja, det får jag fundera över ett tag....

.bullbak.

Igår var jag helt sjukt duktig. Igår började min praktik, å när jag kom hem därifrån efter en låång dag så var jag så duktig att jag ställde mig och bakade bullar. Så att vi har på söndag när N fyller år. Mitt i allt det så lyckades jag också svänga ihop en middag. Jag är riktigt stolt över mig själv. =)
Idag är det tisdag igen vilket innebär kör. Jag har längtat. Dessvärre har jag inte fått tag på alla noter till ikväll, men jag hoppas att det löser sig.

.I had the time of my life.

Jag kommer hem från jobbet å slår mig ner vid TV:n. Vad finns där att se... Ingenting förutom den där filmen Dirty Dancing... Å ärligt. Min första tanke var Nej, inte den där gamla sketna filmen nu igen...
Så jag har zappat lite och surfat lite,
men nog tusan slutade det med att jag satt och kollade på sista scenen.
Den världsberömda: Nobody puts Baby in a corner, och följs av avslutningsdansen. Den fantastiska. Å vips så sitter jag där å diggar som sjutton å känner hur jag älskar den där filmen.
Jag gillar alltså Dirty Dancing, fast lite i smyg... så säg det inte till nån....
Reser mig upp för att hämta ett glas vatten i köket och kommer på mig själv med att dansa fram som om jag vore världsmästare (eller åtminstone Sverigemästare) i dans.
Vilket ju är en total lögn. Haha...
Men, det säger nog en hel del om mig.... =)

.lite kinkig.

I ärlighetens namn, jag blev lite kinkig precis...
Varje dag äter jag gröt till frukost, men idag ska jag jobba vilket betyder att man får gå upp i ottan å då räcker inte gröten till tycker jag. Dessutom är och var jag inte sugen på gröt idag. SKulle vara gott med en rejäl macka. Men vad händer?? Jo, när man kommer upp på morgonen står smöret framme sedan igår... Totalförstört med andra ord och jag har inte riktigt tid till att koka gröt heller.
Min frukost blev en banan. Jag kommer vara lagom rolig att ha att göra med senare....
Är lite sur på den som lämnade smöret framme kan man också uttrycka det som....

.läsa.

Det är vad jag har spenderat hela dagen med. Läsa, läsa och läsa...
Men, det har inte varit jobbigt för det harvarit intressant läsning. Jag har också skrivit ett par läsloggar och känner mig mycket nöjd med mig själv... Ska nog ta och titta på de där frågorna vi fått som underlag till framtida examination senare....
För övrigt är det rätt ok.
Träningsvärk i armarna. N masserade mina armar lite igår, det var smärta det!! Kom ett par tårar...
Ska ju jobba idag också. Hade tänkt att jag skulle träna innan jobbet idag, men insåg att träningsvärken sätter sina hinder och att jag inte riktigt har tid med det... Alla mina böcker som ligger här på hög läser sig inte själva tyvärr....

.tisdagar.

Det är inte tisdag idag, det är torsdag men,
jag har kommit fram till att jag numer älskar tisdagar, dvs övningsdag med kören.
Jag hade så otroligt roligt i tisdags och väntar med spänning på nästa!! Jag har min plats i kören "på prov" vid tre tillfällen. Efter det har man en avstämning för att bestämma om det är rätt eller fel.... Jag hoppas att de tycker att jag är lika rätt för kören som jag vill vara. Jag har saknat kör något enormt mycket, och är såååå glad att jag fått den här chansen. Idag har jag övat hemma på egen hand lite grann... Har inte så mycket noter ännu, men jobbar på efter bästa förmåga.
Jobbet ringde idag också, oftast när de ringer så kan inte jag... men denna gången kunde jag faktiskt säga att jag kan. Så imorgon ska jag jobba mellan 15-21. Ska bli lite roligt... framförallt behöver jag pengarna...
Försöker få tag på H för att höra om hon har tid att träna och eventuellt luncha imorgon innan jag ska jobba. Men.... hon svarar inte hemma och mobilen är av... så jag får helt enkelt vänta å se...