.matta.

Idag har man varit runt på olika stora möbelkedjor för att leta efter en ny köksmatta. Det är svårt att hitta nån som stämmer in på alla krav. Inte för liten, inte för stor, inte för tjock, inte ful, inte den och den färgen osv.
Det är verkligen inte det lättaste. Vi har nu hittat en som vi gillar, men vi får se hur dte blir. Behöver tänka lite på det.

.min underbara vän.

Jag och N har precis blivit bjudna på bröllop nummer två i år.
Så lurad jag blev! Det här har hon inte sagt nått om!
Så roligt, verkligen!
Jag ska se över hur det ser ut i kalender och så och hoppas att jag/vi kan gå. Hon är min bästa vän. Vi har kännt varandra länge, och hon är den bästa vän jag haft. Och även om vi inte ses så ofta eller hörs så mycket så vet jag att hon finns där. Hon är underbar!

.hedrad.

Det händer mycket i mitt liv. Just nu är det så fullt upp att jag inte hinner med varken mina vänner eller mig själv. Det är tur att man har vänner som förstår när man har mycket... Anledningen till att jag tänker på det här nu är för att det tidigare idag dök upp ett sms från H. Jag hade nästa helt glömt bort att hon var kvar i stan över sommaren. Får lite dåligt samvete för alla mina andra vänner som man inte hinner med....

Det har också hänt så att jag blivit tillfrågad att bli tärna på R:s bröllop i augusti.
Så klart att jag sa ja! Vad roligt det ska bli. Jag känner mig otroligt hedrad.
Men.... Jag inser nu i skrivande stund att det kan sluta i katastrof.
Tre gånger tärna, aldrig brud.
Har du hört den förr? Jag har varit tärna två gånger tidigare i mitt liv. Jag ser det som ett hedersuppdrag!
Kommer jag nu själv aldrig bli brud? Det som jag i hemlighet längtar och drömmer om?
Jag hoppas och ber till Gud att så inte är fallet!

.trögt.

Det går lite trögt i bloggskrivandet just nu. Det erkänner jag.
Men det finns andra saker att göra. Jobbar ju nu också. Det tar en del av ens tid.
Igår gjorde jag dock något jag inte gjort sen förra sommaren. Jag började läsa en bok. En bok som tittat på mig från hyllkanten i ett år nu, men som jag inte haft samvete att läsa eftersom det alltid funnits så mycket kurslitteratur att läsa. Nu känns det riktigt lyxigt att läsa! Nått som jag själv valt. Har sedan igår plöjt 100 sidor. Perfekt på väg till och från jobbet. Men det bästa är att njuta av lyxen att läsa en god bok!

.mariestad.

Imorgon åker vi till Mariestad där vi ska fira midsommar. Det ska bli kul att träffa alla igen. En del av dem har vi inte träffat sen förra midsommar. Hoppas bastun är i funktion också så vi kan basta på kvällen efter det kalla doppet i sjön. Maten står på spisen. Jag måste ta hand om den. Ha det!

.linser.

Jag har för första gången lyckas sätta i linser ibåda ögonen, så att de satt bra och jag hade dem på mig i ett antal timmar. Okej, jag erkänner.. Jag är rätt stolt över det! Det var svårare än jag kunde föreställa mig. Mina ögon envisas med att blinka helt hysteriskt och okontrollerbart! Det är lika kul varje gång att se hur lång tid det tar. Men jag har iallafall fått lite grepp om hur man tar ut dem. Det tycker jag inte är obehagligt alls.

Klockan börjar bli mycket nu och jag ska upp och jobba imorgon, så det är nanna-dags för mig nu. Nattis!

.3 år.

Idag firar jag och N tre år tillsammans. Jag kan knappt tro att det är sant. Tiden har gått så fort!

Jag hade köpt en fin whiskey till honom som han fick på sängen imorse. Han bjöd på brunch på Enskede Värdshus. Det var otroligt gott. Så mycket mat!! Jag är helt proppmätt  och lite till... Men det var otroligt trevligt. Inget man gör varje dag direkt. Vore kul att göra det nån gång när våra föräldrar är här. Dte var så mysigt, och lite anorlunda mot vad man är van vid.

Måste åka och hanla idag. Eko i kylskåpet. Inte så kul. Inte för att jag orkar äta nått nu, men det är bra att handla när man är mätt juh.

.möhippa.

Idag har jag varit på möhippa hela långa dagen. Vi har haft väldigt kul och provat många saker man kanske inte skulle betala för att prova själv. Bland annat poledancing. Haha. Det måste ha varit en syn!!
Känner mig mör i hela kroppen efter alla dagens aktiviteter och ska nog hoppa in i duschen, alternativt badet strax...
Det har varit en toppen dag. Kul att träffa några av R s kompisar så här innan bröllopet också.

Jag hoppas att R har haft en bra dag som hon kommer minnas länge!

.mot dalarna.

Imorgon far jag till dalarna.
Ska bli så kul att få komma hem. Har ju inte träffat min lillasyster ännu. Är så nyfiken på det lilla livet.
Nu måste jag fixa lite te och packa.... typ dettråkigaste som finns i hela världen!

.coffys.

På väg till jobbet nu. Ska bara fixa lite småsaker. Har gjort mycket idag, men ändå inte hunnit med allt. Måste packa ikväll. Åker till dalarna imorgon. Jag hade tänkt åka så tidigt sommöjligt så då är det skönt att packa redan ikväll, men det får bli efter jobbet. Har provat ut linser idag. Vad svårt det var! Det var mycket svårare än jag trodde och börjar bli riktigt nervös över det. Fick med mig fyra par hem, så jag kan testa själv och öva. Men jag tror jag väntar till efter helgen så jag kan göra det hemma i lugn och ro. De skulle också beställa mer linser som jag kan hämta efter helgen. De hade inte så många hemma i min styrka...

Nu måste jag rusa. Bye!

.Take A Note...igen.


image2

Take A Note från Regeringskansliets fest. Det var otroligt kul.
Om ni undrar varför vi ser så konstiga ut å vevar med armarna så är det för att vi klappar takten...

Idag är jag ledig. Det är skönt. Ska åka in till stan och fixa lite grejer snart. Behöver bara äta lite frukost först. Om jag hittar nått ätbart. =-)


.Take A Note.

Ikväll har Take A Note gigat på regeringskansliet. Det gick bra, och dte var väldigt roligt.
Några av våra högsta har kändisspanats ikväll.

Idag har jag också lämnat in min examination på kursen och gått på sommarlov. Kan du fatta, sommarlov! 
Jag har gått ett helt år på lärarhögskolan nu... Det har gått oerhört fort. 

Imorgon ska jag ut till djursan och jobba. Det betyder tidig uppgång, så det är sängdags nu.
Ha det gott mina vänner!

.tanto.

En underbar sommardag!
Jag och N har haft det mysigt i Tantolunden. Vi solade lite, så länge vi orkade ska jag väll säga. Man har inte riktigt vant sig vid värmen än. Vi löste lite korsord och bara slappade. På vägen tillbaka till bussen köpte vi en varsin glass som vi mumsade på. Jättemysigt!
Nu har vi nyss ätit middag. Grillade idag, dagen till ära... sommar å sol. Jag älskar det!

.dop.

Idag spenderade jag halva dagen på ett dop med efterföljande fika.
Det var ett väldigt fint dop där jag tillsammans med A från kören bidrog med en liten sång.
Vi blev bjudna på fikat efter vilket var väldigt trevligt. Först champange och sedan afternoon tea.
Väldigt trevlig tillställning och jag kände mig ursnygg i min nya gröna klänning!

Sprang förbi Åhlens idag också och köpte lite after sun. Dte lär behövas i sommar. Det behövs redan.
När N kom hem så insåg jag att det var inte bara jag som bränt mig. Han var också röd. Väldigt röd. Mest i ansiktet och det är värre än axlar. Sen kom några andra hit och hämtade sin packning som N hade tagit i sin bil. De hade också väldigt röda ansikten.. Skönt att man inte är ensam iallafall.

Imorgon ska det vårrusas. Eller rusas och rusas. Jag hade tänkt gå. Har varit lite dåligt med träning här den senaste tiden. Det har varit lite tid för det om man ska skylla på något, och det ska man ju. Försöka iallafall....

.röda axlar.

En heldag på skansen med sångeri. Det har varit fantastiskt roligt!
Kom nyss hem. Dte var skönt att kliva ur skorna. Var inte riktigt lika kul hur illa solbrännan tagit. Axlarna är värst.
Jag som varit så duktig idag och smörjt in mig, flera gånger. Det var tydligen inte tillräckligt.
Jag som ska ha klänning på mig imorgon och sjunga på dop. Hoppas det röda hinner lägga sig tills dess.  Annars får jag nog panikrädda mitt utseende med en schal. Lite konstigt bränd i ansiktet också, men inte alls lika mycket. Har haft solglasögon hela dan så över ögonen är jag nog lite blek. Men ögoninflammationen har inte gett sig helt, bara nästan och jag känner att jag varit lite mer ljuskänslig.
Nu ska jag hitta nått i kylskåpet att äta!